You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

LoadinG....*
RE: KADIN DIRDIRI :)
cok guzel dua apla amın....

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
abla öncelikle ALLAH çocuklarini anali babali büyütsün bir ömür boyu mutlu olun inş. gülücük ben çok sabirli biriyim sadece eşe degil herkese karşi Wink ben sadece olaya senin kadar ciddi bakmadim çünkü herkes bilir ki böyle şeyler şaka benim söylediklerim sizlerin söyledikleri vb... ama seninki ciddi ve konuda ciddi olsa eminim farkli şeyler yazardim Wink normalde bu konunun paylaşilma amaci nedir _? biraz gülmek veya tebessüm etmek ve bu yoldan cikilarak yazilan şeylerdir onlar eminim anlamşsindir...başliktan bile anlaşiliyo ne kadar ciddi bi konu olmadigi KADİN DİRDİRİ gülücük olgunlugun itibariyle olaya böyle bakmişsin çok dogal bu....tavsiyelerin ciddi ve önemli eminim başkalarinin işine yarayacaktir çünkü ben o tavsiyelerin farkindayim çok şükür yinede ALLAH razi olsun abla...dualarin içinde AMİN.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-03-2009, Saat:01:23 AM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Acemi Üye
bayanların kervanına bende katıldım ona gore haaaaSmileSmile
SADECE SUSARAK ÖZLÜYORUM SENI (de be wahiro)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
aaa olur mu bırlıkten kuvvet dogar:sırıtık::sırıtık::sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
yokkkkkkkifade

ben esıtlıgı savunan kadınları somuren erkek zıhnıyetıne karsıyım yoksa femınıst falan degılım :sırıtık::sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
erkek ve kadın arasında eşitlik diye birşey söz konusu olamazgülücük ama tabiki kadınları aşağılamak kötü davranmakda doğru değil ama asla eşit olamayız
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.