You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Kabristan
uzun uzun yazılar yazıp delil sundum sanıyorsun , yorum sunuyorsun sen sadece , ayet gayet açık sen ölülere işittiremessin diyor ayette , demekki ölü olanlar duyamaz , demekki öldüğümüzde insanlardan hiç bişey duymayız , yorumla ve mecazla işim olmaz .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
neyse Allah senin gibilere selam de geç diyor , kulakları duymayan , ayetten anlamayan , sürekli başkalarının yorumlarını gerçek gibi yapıştırıp , doğru kabul eden , düşünemeyen , inad insanla işim olmaz redkit , ayetle delilin varsa buyur yoksa kendi kendine konuş , selam sana .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-10-2013, Saat:10:15 PM, Düzenleyen: insanoğlu.
Acemi Üye
mürşidi insan ruhunu ölmeden Allaha ulaştırır diyen sensin , buna dair ayet veremeyende sensin , mürşidin insan ruhunu ölmeden Allah a ulaştırması hangi ayette geçiyor , delil ver diyorum , bişeyleri veremeyince , başaramayınca kafayı sıyırıyorsun galiba , uğraşma benle arkadaşım , her yazdığım yazının arkasınada saçma sapan netten bulduğun ve kendinin bile okumadığı şeyleri kopyalama , benim yazdığım her yere saçma sapan şeyler yazmak zorunda değilsin , uğraşma benle , Allah seni ıslah etsin , etmiyorsa ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-10-2013, Saat:10:27 PM, Düzenleyen: insanoğlu.
Forumcu
/Ali İmran-73: ...
Muhakkak ki hidayet Allah'a ulaşmaktır.
(İnsanın ruhunun ölmeden önce Allah'a ulaşmasıdır.)...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.