You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KABİR EHLİNİN HEDİYESİ

KABİR EHLİNİN HEDİYESİ

" HACI "
KABİR EHLİNİN HEDİYESİ
ADAMIN BİRİ ŞÖYLE BİR RÜYA GÖRMÜŞTÜ:

"BAZI KABİRLERDEKİ ÖLÜLER,KABİRLERİNDEN ÇIKMIŞ,BİR ŞEYLAR TOPLUYORLARDI.BİRİ İSE BİR ŞEY TOPLAMADAN OTURUYORDU.ONA,KALABALIĞIN NE TOPLADIĞINI SORDUM.

"MÜSLÜMANLARIN KUR'AN,SADAKA VE DUALARDAN HEDİYE ETTİKLERİNİ TOPLUYORLAR," DEDİ.

"SEN NİÇİN ONLARLA BİRLİKTE TOPLAMIYORSUN?" DEDİĞİMDE:

"BENİM İHTİYACIM YOK,BENİM OĞLUM HER GÜN OKUDUĞU HATİM SEVABINI BANA HEDİYE EDİYOR." DEDİ.

OĞLUNUN NEREDE OLDUĞUNU SORDUM VE UYANDIĞIM ZAMAN DOĞRUCA ONUN HABER VERDİĞİ ÇARŞIYA GİTTİM.BİR DE BAKTIM Kİ BİR GENÇ,HELVA SATIYOR VE DUDAKLARINI KIMILDATIYOR.GENCE NİÇİN DUDAKLARINI KIMILDATTIĞINI SORDUM:

"KUR'AN OKUYORUM VE KABİRDEKİ BABAMA HEDİYE EDİYOUM", DEDİ.

UZUN ZAMAN SONRA YİNE ÖLÜLERİN ÖNCEKİ GİBİ BİR ŞEYLER TOPLADIKLARINI RÜYAMDA GÖRDÜM.ANCAK DAHA ÖNCE ONLARLA TOPLAMAYAN ADAM,BU DEFA TOPLAMAYA BAŞLAMIŞTI.UYANDIM VE BU DURUMA ŞAŞTIM.SONRA ÇOCUĞUNDAN BİR HABER ALAYIM DİYE ÇARŞIYA GİTTİM.ÖĞRENDİM Kİ O GENÇ ÖLMÜŞ.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: KABİR EHLİNİN HEDİYESİ
ya iyi hoşta, hergün siteye böyle onlarca hikaye ekleniyo.. ve çoğu havada hikayeler.. yani havada derken.. fiillerin failleri, fiilin ne zaman oluştuğu falan.. hiç bişey yok..
birisi birisine demişki şeklinde anlatıldığı sürece bana mitoloji geliyo bunlar.

sizden ricam bu tarz olağanüstü olaylar yada hadi kanıtla bakalım nerden doğru bunun doğru olduğu diyebileceğim hikayelerde.. en azından kim tarafından yaşanmış.. kaç yılında .. yaşayanın mezhebi ne.. gibi şeyler mutlaka belirtmeden yazmayın..
ki araştırma fırsatımız olsun.. yoksa mişli rivayetlerle insanların aklı karışıyo daha çok..
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: KABİR EHLİNİN HEDİYESİ
ECRİN_ZÜLEYHA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu hikayeler geçmişte yaşanması için degil yürekte yaşanması için ders alabilene ne mutlu

alkışSmilebu cvp a ne denir katılıyorum çok haklısın Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
ECRİN_ZÜLEYHA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu hikayeler geçmişte yaşanması için degil yürekte yaşanması için ders alabilene ne mutlu

alkışSmilebu cvp a ne denir katılıyorum çok haklısın Wink

bu hikayeler boş

rüyayla amel olunmaz demiycem çünkü rüyayla amel olunur. ama rüyanın salih olduğu ne malum.

incildeki, havarilerin gördüğü vizyonlara benziyo anlatım tarzı

yüreğinde yaşadığının gerçek olup olmadığını anlayana ne mutlu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
bu hikayeler boş

rüyayla amel olunmaz demiycem çünkü rüyayla amel olunur. ama rüyanın salih olduğu ne malum.

incildeki, havarilerin gördüğü vizyonlara benziyo anlatım tarzı

yüreğinde yaşadığının gerçek olup olmadığını anlayana ne mutlu.
[/quote]

incili fazla okuma derim..aklın karışmış anlaışılan...şimdi ben hikayenin tarihini versem veya kimn gördüğünü yazsam inanacakmıydın da tarihsiz olduğu için inanmadın...tarihini,nezamn yaşanıp yaşanmadığını belirtsem de belirtmesem de konunun içeriği değişmez..burda önmli olan içerik..ruha seslenmek...katılaşmayan kalplere
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.