madem ayetler bu kadar acık,madem boyle bırsey olsaydı kuranda uc kelıme ıle kabır vardır dıye yazardı dıyorsun,hangı akılla hangı mantıkla kuran yoruma acıktır? madem hersey acık acık yazılı neyın yorumunu yapmaya calısıyorsun kı akılla mantıkla? senın kabır azabı yok dedıgın akıl va mantık ıle bagdasıyor da neden ımamı gazalının ve yahut ımamı rabbanın yorumu akıl ve mantık ıle bagdasmıyor? sen nasıl ay yarılma olayından bılımsel bır durum cıkardıysan onlarda o ayetlerden o yorumu cıkardı? ıkısının arasındakı fark ne?
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Kabir azabı vardır
Kabir azabı vardır
madem ayetler bu kadar acık,madem boyle bırsey olsaydı kuranda uc kelıme ıle kabır vardır dıye yazardı dıyorsun,hangı akılla hangı mantıkla kuran yoruma acıktır? madem hersey acık acık yazılı neyın yorumunu yapmaya calısıyorsun kı akılla mantıkla? senın kabır azabı yok dedıgın akıl va mantık ıle bagdasıyor da neden ımamı gazalının ve yahut ımamı rabbanın yorumu akıl ve mantık ıle bagdasmıyor? sen nasıl ay yarılma olayından bılımsel bır durum cıkardıysan onlarda o ayetlerden o yorumu cıkardı? ıkısının arasındakı fark ne?
sadece kuranı kerime itibar edin diğer söylenen hadislere etmeyin..
6000 civarı uydurma hadis oldugunu biliyoruz; biliyorlar ama sahih hadislerin de hangileri oldugunu ayırd edebilecek kadar ilim sahibi insanlar değiliz...zaten kuranı kerimin tek bir harfini bile inkar eden yok amenna hepsine...ama Resulullah (sav) sözlerini de inkar edemeyiz..cünkü onun sözleri de zaten kuranı kerimin daha net anlaşılması ve ayetleri bize kendi sözleri ile daha detayları ile anlatmasıdır...ben sizde şunu anlamıyorum..6000 uydurma hadis var deyip diger sahih hadisleri de yokmuş gibi sayıp buraya her yazılan hadisi sanki uydumaymış gibi yorumluyorsunuz...hiçbirine inanmıyosunuz size bir kez daha bir konuda yazmıştım sanırım...
bizler uydurma hadisleri hangler bilmiyoruz ayırd edecek bilgimiz yok...en azından benim yok...eger siz bu bilgiye sahipseniz uydurma hadisleri buraya madde mdde yazıverinde bu tartışma bitsin bizde sizin bilginizden faydalanalım
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi