You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İZMİR'DEN ESİNTİLER

İZMİR'DEN ESİNTİLER

Forumcu
RE: İZMİR'DEN ESİNTİLER
bende izmirde okuyan biri olarak tan söylüyorum evet izmir pistir ama deniz doğa olarak güzeldir o kadar da kötü değil cnm herşey belediyenin suçuBig Grin
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
gülücük hepinize çok teşekkürler. fotoğrafların hepsi bana ait içlerinde bir kaç teknik uygulanmış fotoğraf var. diğerleri orjinal. teknik hdr. yani oda orjinal sadece alışıla gelmiş fotoğraflardan biraz değişik yani yün batımı vapurlu olanlar gibi.

VE HATIRLATMAK İSTERİM. DOĞMA BÜYÜME 20 21 SENEDİR İZMİRLİ OLAN BENİM gülücük

belediyenin her belediye gibi eksikleri var. belediyenin hiç iş yapmadığını söylemek abes olur yada karşılaştırmak ki mükemmel iş yapan bir belediye malesef yok. en iyi işi yapıyor desenizde herkez insan. imkanları kadar iş yaparki belediyenin imkanlarını yeterince değerlendirdiğini biliyorum. pislikten kasıt insanlarıyla bu her yerde var istanbul asya ve avrupa yakalarını karşılaştırmak aynı pisliğin orada yada ankara konya türkiyenin her yerinde olduğunu anlarsınız. altyapı olarak bu zamana dek izmirde bir sorun yaşanmadı izmirli olarak bunu biliyorum. istanbulun ve ankaranın yoğunluğundan çok uzak bir yer. KISACASI İZMİR Lİ OLMAYAN İZMİRİN HALİNİ BİLME 1 AY VEYA 2 SENE YAŞAMAKLADA ANLAŞILMAZ. TÜRKİYENİN ÇOĞU İLLERİNDEN DAHA GELİŞMİŞ ALTYAPIYA VE SOSYALLİĞE SAHİP İZMİRİN İLÇELERİ VAR HATTA BELDELERİ gülücük MERAK EDENLERİ BEKLERİM İZMİRE.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sizin hayır gördüğünüzde şer, şer gördüğünüzde hayır olabilir :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Gezin görün İzmir'i iyiki Karşıyakası var görgüsüzlerBig Grin canım Kadifekale'nin hali içler acısı Güzelbahçe Narlıdere İnciraltı tarafları güzel mahvedilmesin yazık etmesinler diyorum kötü bişey demiyorum yaşayanların derdi bana ne ya övülecek abartılacak kadar güzel değil demek istemiştim sadece iyiki yaşamıyorum orda Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.