You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İyilikten Sonra...

Çalıkuşu
RE: İyilikten Sonra...
İnce olmak guzeldir size yapilan incelikler de.. Saolasingülücük
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: İyilikten Sonra...
İncelik dinimizin bize buyurduğu bir emir niteliğindedir. İslam dini hiç bir zaman afedersiniz hayvan gibi davranmamızı buyurmaz. Misal Efendimiz ne diyor? "Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek" Peki ne demek bu? Siz bi yoksul gördünüz. Acıdınız bilmem 50-100 lira bişi verdiniz. Yarın oldu o adamı gördünüz Allah "Yürü ya kulum" demiş almış başını yükselmiş yoksulluk filan kalmamış... Sen onun kapısına varıp "Lenn aloo olum benim sana verdiğim parayı ver" diyemezsiniz...

İşi birazdaha kötü düşünelim. Farzedinki para verdiğiniz adam hiç bir işe giremedi. Aynı yoksul hayata talim ediyor. Siz yolda gördünüz arkadaşınıza yada sevgilinize diyorsunuz ki adamın duyacağı şekilde "Ben yoksulları çok severim. Onlarıda Allah yarattı... (Buraya kadar iyi) Bak mesela şu yaşlı amca var ya geçen bi 100 lira verdim etmediği hayır dua kalmadı..." Eeeee adam bunu duydumu duydu. Kalbi kırıldımı kırıldı. Nerede kaldı senin hayır. Senin bu yaptığını, millet müslüman desin diye namaz kılan münafıklar yapıyor...

Kısacası İNCELİK=İSLAM...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.