You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İYİ Kİ KİTAPLAR VAR...

İYİ Kİ KİTAPLAR VAR...

Uzman
İYİ Kİ KİTAPLAR VAR...
Dünyayı Kitaplar Kurtaracak...
* Ümitle açılıp kazançla kapanan bir kitap, iyi bir kitaptır.
Amos Bronson Alcott
* Asıl iktidarın kitapta olduğunu gördükten sonra, hükümdarlar da kaleme sarılıp kitap yazmaya başladılar.
Alfred de Vigny
* Kadınlar gençlik için, yemek doymak içindir. Dostlar cemiyet için, seyahatler öğrenmek için, ev; çiçek, taş ve antika şeyler satın almak içindir, bunlar daha sonra insanı fazla ilgilendirmezler. Kitaplar; hem gençlik, hem ihtiyarlık, hem hastalık, hem açlık, hem yel, hem yağmur, hem de soğuk içindir.
Yuan Mie
* Bir adama bir kitap sattığın zaman, ona yalnız yarım kilo kağıt, mürekkep ve tutkal satmış olmazsın, ona tamamıyla yeni bir yaşam satmış olursun. Sevgi, dostluk, mizah ve geceleyin denizde dolaşan gemiler, eğer o kitap gerçekten benim anladığım anlamda bir kitapsa, onun içinde bütün gökler ve yer vardır.
Christopher Morley
* Allah'ım bana kitap dolu bir evle, çiçek dolu bir bahçe ver.
Confucius
Tek dostum kitaplarım, tek düşmanım cahil dostlarımdır.
Deniş Diderot
* Biz zevk için harcadığımız paradan fazla, kitap için sarfetmediğimiz müddetçe, bu ülke hiç bir zaman medeni bir ülke olamayacaktır.
Elbert Hubberd
* En yüksek uygarlıkta kitap hala en yüksek zevktir, onunla kendilerini doyurabilen insanlar, felaketlere karşı panzehire sahiptirler.
Ralph Waldo Emerson
* İnsanlık yalanı vc adaletsizliği kılıçla değil, kitapla yenecektir.
Emile Zola
İYİ Kİ KİTAPLAR VAR...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: İYİ Kİ KİTAPLAR VAR...
iyi ki varlar gülücük ayrı bir dünya
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: İYİ Kİ KİTAPLAR VAR...
Evet bazilarindan iyi bumerang oluyor.
firlatiyorum anlamadiklarimi.
Geri gelip çarpıyor.
Evraka diyorum. 2. Kez Carpinca vay arkadaş diyorum.
Boyle gidiyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: İYİ Kİ KİTAPLAR VAR...
Bir yerde: "okumakta olduğum kitap bittiği zaman,kitaptaki karakterleri özlüyorum." yazıyordu.
Hakkaten de özletiyorlar kendilerini.Birkaç tane kitabı sırf bu yüzden iki defa okuduğumu biliyorum gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.