You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İYİ Kİ DOĞDUN RÜFEYDE ABLAA

Forumcu
buqün Rüfeyde ablanın (gribal enfeksiyon) doğum günüüü gülücük nice mutlu yıllara.. Rabbim verdiği yaş sayısı kadar qüzel yüzüne mutluluk,kalbine huzur verir inşaallah ablacımm İYİ Kİ VARSINN

(''v'')
V
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: İYİ Kİ DOĞDUN RÜFEYDE ABLAA
Hayırlı mutlu yıllar ablacımgülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
anam şaşordum ha gülücük
ekrem efendi emredersin :p
merviş teşekkür ederim kız bu konuyu açtığın için..bugün verdiğin peki olmasaydı açlıktan gebercekmişim..çünkü sabahtan beri şu saate kadar bi tek onu yedim gülücük
sühücüğüm kız seni de çok özlemişim bugün bunu anladım..bi de şeydaya kızdığındaki bakışlarını görünce "aha bu kız aynı ben şimdi tamam oldu " dedim gülücük
reyhancığım teşekkür ederim çok..snele de kaynatalım bi ara gülücük ayrıca açtığın konuları da çok seviyorum haberin ola gülücük
freecağzım bazı insanlar uzaktan sever ve sevilir..ben biraz o cinstenim..papatyaya bayılırım teşekkür ederim..duaların da ihtiyaım olan şeylerdi..inşallah bi gün gerçek hayatta tanışırız belli olmaz..ben heryerden piyango gibi çıkıyorum gülücük
son olarak mervişe bir daha teşekkürü borç bilir hepinizi sevgi ile kucaklarım gülücük
yaşlandım ayol laflara bak :p
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
ruf kuru kuru oluyo ama kusura bakmagülücük
iyi dogdun kardesimgülücük
imanli,saglikli,sihatli nice mutlu yillara insgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Allah(cc) hayırlı uzun ömürler nasip etsin....
EY KUL,ETME DÜNYA NAZI,KIL NAMAZINI. SONRA KILARIM DİYENİN,DÜN KILDIK NAMAZINI...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.