You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İyi bir şiir okuduğunuzda

General
İyi bir şiir okuduğunuzda bütün ezberiniz bozulur, sevdikleriniz kılıçtan geçirilir, bütün çadırlarınız sökülür, evleriniz yıkılır, başınız öne eğilir, yeni bir görüşün eşiğine bırakılırsınız.

İyi bir şiir okuduktan sonra hayatta kalmak, işe gitmek, elektrik faturası yatırmak zordur. İyi bir şiir okuduğumuzda ezberimizdeki her şey yanar, bu yanık kokusu ebediyen burnumuzda tüter.
Bülent Akyürek
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: İyi bir şiir okuduğunuzda
Çünkü argo bir üslubu vargülücük ben üslubunu severim tabi..Ama bu tarz yazılarına rastlamamıştım hiç. Fazla duygusal buldum yukarıda kendilerini gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-12-2014, Saat:06:10 PM, Düzenleyen: Mihman.
General
kendileri insanları uyarmak için vurgulu,şaşırtıcı cümleler kurmayı seçmiş biri ,tam bir dava insanı bence,sohbet etmişliğimde vardır ,çok inandığım bir insan gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Çok çarpıcı ifade etmiş, teşekkürler.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.