You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
RE: -İtiraf-
benim için ölçü ne osmanlıdır ne akp dir peygamber ve sahabedir benim içim, müslümanlar dinlerini asla yahudi ve hristiyanlar gibi anlatmamış ve zorbalaştırmamıştır halkların kardeşliği nedense bütün dinleri içeriyor olay islama gelince öcü terörist oluyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Lawke xarib böyle bir foruma gelipte o yazdığın son mesajı burda bulunduracağımı düşünme..ne demek ya.. muhattabın O mübarekler değil ise muhattabının kimler olduğuu bizim umrumuzda değil..ifadelerine dikkat et
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-04-2014, Saat:12:48 PM, Düzenleyen: Mihman.
Üye
öyleyse muhattab almadığın bir dini eleştirme canım kardeşim şayet eleştireceksen kaynaklarada saygılı ol delil sunma kendini savunma hakkı ver dilsiz olan şeytandır. islamın orta doğuya ne şekilde geldiğini senin kaynaklarından mı yoksa islamın kaynaklarından mı araştırıcaz yoksa islam dinini asimile etmek isteyenlerin islamı terör dini saymaya göstermeye çalışanların kaynaklarından mı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Hanzala arkadaşım, Bu dinin gerçek ve tek sahibi. bu dini ve beni yaradının olduğunu zannediyordum. Pardon !

Sayın moderatör, herhangi bir saygısızlıkta bulunduğumu düşünmüyorum. Ve yapmadığım bir şeyden ötürü şahsımı azarladığınız için sizi beni anlamaya davet ediyorum ! Veyahut kendinizi anlamaya çalışın. Kazanan bizler olacağız.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
O hevasından konuşmazdı ayetini bileydin bu soruyu sormazdın pardon ben senin zerduş oldugunu bir an unuttum ben müslüman bir kürt evladıyım tıpkı Selahaddin El-Kürdi gibi sen hayatımda tanıdıgım ne ilk zerduşsun nede son olacaksın
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.