You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İTİRAF EDİYORUM,,,

İTİRAF EDİYORUM,,,

ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: RE: İTİRAF EDİYORUM,,,
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:itirafff ediyom ben kptum gülmekten sizle dalga gecmek denizde ki dalgadan daha güzel oluyo :D

aman ceso sakın boğulma denizdeki dalgalarda olsan ben kurtarırımda bunların dalgasından hayatta kurtulamazsın :D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: İTİRAF EDİYORUM,,,
ya bak gördün mü öğren de gel Tongue
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: İTİRAF EDİYORUM,,,
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dalga geçiyoz cessesinle itiraf ediyorum çok eğlendim :D

Tongue

itiraf ediom dalga geçmeyin cesessimle:hııh:hehee bişi daha itaraf ediim ben de çok eğleniom...kahkahaTongueTongue
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
itiraf ediyorum ben tek başıma üstesinden geliypom kübra olmasada baş ediyom geldigin içinde tşkler semerkant :Dve kartalizma merak etme bogulmam kardeş Winkiyi sörf yapıom çünkü bunlarla Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
kübra bugün giremicekmiş bu arada sitedeki herkesin kandilini kutluyorum dedi Wink
sevra baksana ceso yakmış gemileri surf tahtasıyla geliyo naapcaz :D en son surf tahtasıyla gelene naapmıştık :D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-07-2008, Saat:02:39 PM, Düzenleyen: Kartalizma.
Profesör
geleceği varsa göreceği de var Tongue

her gelen aynıdır ayrıca Tongue

TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.