You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İsveç milli takımında bir Türk!

General
[Resim: 20130312_cubbeli-adliyeden-kurtulamiyor.jpg]

2014 Dünya Kupası Elemeleri C Grubu'nda yer alan İsveç Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı...

22 Mart'ta İrlanda'yla grup maçı ve 26 Mart'ta da Slovakya'yla bir hazırlık maçı yapacak olan İsveç'te teknik direktör Erik Hamren, aday kadroyu bugün açıkladı.

Hamren, sakatlığı süren Galatasaraylı Johan Elmander'i kadroya çağırmazken Kasımpaşa kalecisi Andreas Isaksson ve Gençlerbirliği'nde forma giyen Jimmy Durmaz'ı da kadroya aldı. İsveçli teknik adamın en çok ilgi çeken tercihi ise Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Erkan Zengin'i aday kadroya dahil etmesi oldu.

Bu tercih ayrıca İsveç basınında da geniş yer buldu.

KALECİ: Andreas Isaksson, Kasimpasa, Johan Wiland, FC Köpenhamn, Kristoffer Nordfeldt, Heerenveen.

DEFANS: Mikael Antonsson, Bologna, Andreas Granqvist, Genoa, Mikael Lustig, Celtic, Jonas Olsson, West Bromwich, Martin Olsson, Per Nilsson, Freiburg, Behrang Safari, Anderlecht.

ORTA SAHA: Jimmy Durmaz, Genclerbirligi, Rasmus Elm, CSKA Moskva, Samuel Holmén, Istanbul BB, Alexander Kacaniklic, Burnley, Kim Källström, Spartak Moskva, Sebastian Larsson, Sunderland, Anders Svensson, Elfsborg, Pontus Wernbloom, CSKA Moskva, Erkan Zengin, Eskişehirspor

FORVET: Zlatan Ibrahimovic, Paris SG, Ola Toivonen, PSV Eindhoven, Tobias Hysén, IFK Göteborg, Alexander Gerndt, Young Boys 

Kaynak: beyazgazete.com
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: İsveç milli takımında bir Türk!
Bana biraz tuhaf geliyor, tamam kariyer için olabilir belki ama insanların değerleri olmalı diye düşünüyorum İsveç'te doğup büyüdüğü için belki bir nebze oralı gibi hissettiği için seçmiş olabilir ama sonuç olarak kökleri Türk kanını taşıyor. Güzel örnekler var Nuri Şahin gibi, başka ülkeleri seçen oyuncular biraz Nuri'nin tırnağı olsalardı keşke.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: İsveç milli takımında bir Türk!
Doğru diyorsun usta farklı düşünmüyorum o konuda ama demek istediğim şey başka, milli takımımızda da oldu buna benzer bir şey siyahi bir oyuncu gördüğümde garipsiyordum.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.