You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İstimna tehlikesiyle ilgili

İstimna tehlikesiyle ilgili

General
RE: İstimna tehlikesiyle ilgili
İstimna bizatihi haram değildir harama alet olursa haram olur, cunuplugun şartı bellidir fakat cunupluk değil gözü haramdan korumamak günahtır.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
öncelikle dinimizislam delilden yoksun menkıbe eksenli fetva veren bir sitedir. soruna gelince meni zaten şehvetten sonra gelir. asıl olan şehvetle meninin çıkış yerine gelmesidir, bu durumda en azından ihtiyat için bile gusl abdesti gerekir. buna delilimiz erkeğin uzvunun kadının fercine girdiğinde meni gelmese bile guslün gerekmesidir.
bir hatırlatma: istimna normal hallerde caiz olan bir şey değildir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
istimna günahdır diye dinimizde hiç bir bilgi yoktur , bunlar doğal şeylerdir , ehli snnet olduğunu iddia eden mezhebler bile hadis kaynaklarında bile sahih bir hadis olmadığını söylerler , dini bir mesele değildir istimna .
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
El ile boşalmayı doğal görmek anormal bir beyinin tezahürüdür. Hiçbir gerekçe olmadan zevk için bu illete tutunmak kötü bir alışkanlıktır. Maddi ve manevi bir çok zararları beraberinde getirir. Bunlardan manevi olanları aşağılık duygusuna kapılmak ve mutsuz olmak başlıcalarıdır. Maddi olanlarının başlıcaları ise sinir bozuklukları, uzuvların titremesi, vücut da halsizlik/yorgunluk, baş dönmesi ve uykusuzluktur. Bazı araştırmalara GÖRE saç dökülmelerinin de sebebidir. Bunu doğal bir şey olarak lanse ettiğiniz için SİZİ KINIYORUM.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-12-2013, Saat:03:26 AM, Düzenleyen: kalemşör.
Yeni Üye
kafadan sallamışsın , hiç bir delilin yok , senin sallamaların yüzünden mastürbasyıon yapamayıp , rahatlayamayanlar senden hesap soracak ahirette unutma , hiç bir delilin yok çünkü , kendi temennini din diye sallamışsın sadece , saydığın hastalıklarda hepsi uydurmadır , sözde din tüccarlarının udyrumasıdır çünkü delilleri yoktur , kendini o duygulara kaptırıyorsan yapmassın , fakat din kuralı diye millete gagalama kendi temennilerini , bende seni kınıyorum bu yalanlarından dolayı ... mastürbasyonu yahudilikte yasak sayanlar vardır .

yaratılış - 9 - Ama Onan doğacak çocukların kendisine ait olmayacağını biliyordu. Bu yüzden ne zaman kardeşinin karısıyla yatsa, kardeşine soy yetiştirmemek için menisini yere boşaltıyordu. 10 Bu yaptığı RAB'bin gözünde kötüydü. Bu yüzden RAB onu da öldürdü .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-12-2013, Saat:03:46 AM, Düzenleyen: zetiteti.
هل أنا حقاً أنا ؟
Ehli kitap da yasak diye biz de yasak olmayacak mı? -ki ben haram demedim- Açık olarak söylüyorum senin usulun çok pis bir usul. ''Uydurellezi minelbecer'' şeklinde hareket ediyorsun. Yahudiler domuz eti de yemiyor o zaman senin pis usulüne göre bunun bize helal olması gerekir!
El ile boşalmaya gelince ben dini bir hüküm belirtmemekle birlikte bunun sırf zevk aracı haline getirilmesinin caiz olmadığını söyledim. Maddi ve Manevi zararlarına değindim. Bunları doktorların ekseri söylüyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ek olarak doktorlar tam bir uzaklaşmayı da tavsiye etmiyor. Aşırı sıklıkta yapılmaması fizyolojik açıdan bi problem dogurmaz. Fakat psikolojik etkileri bazı kimselerde olabiliyor kişilik bozukluklarının ilk sebebi olmasa da bunlara aracı olabiliyor. Allah haram dememiş, o zaman bu konuda müslüman şartlarını düşünerek kararını kendi verecektir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kavgaci
Mezhep imamlarının görüşleri bellidir.

bknz:
“Yedi kişi vardır kıyamet günü Allah; ne onların yüzüne (rahmet nazarıyla) bakar, ne onları (günahlarından) temizler, ne de sâlih amel ehliyle bir araya getirir. Ateşe ilk giriciler olarak onları cehenneme atar. Ancak tevbe edenler müstesna! Ancak tevbe edenler müstesna! Ancak tevbe edenler müstesna! Kim tevbe ederse Allah onun tevbesini kabul eder (günahlarını bağışlar) (Bunlar); eliyle nikâh eden (eliyle boşalan), Lût Kavmi’nin ameliyle amel eden (yapan), bu ameli kendisine yaptıran, içki müptelası, (Allah’tan) yardım istettirene kadar anne-babasını döven, kendine lanet ettirene kadar komşusuna eziyet eden, komşusunun helaliyle (hanımıyla) zina yapan.” (Câmiu’l-Kebîr, İmam Suyûtî; Beyhakî, Şuabu’l-İmân 5470)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-12-2013, Saat:07:20 PM, Düzenleyen: RuhAdam.
General
Mezhep imamları ihtilaf etmiş bu konuda. Aktardigin hadisi de alimler arasında haram diyenler bile sahih kabul etmez

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.