You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
İstekleriniz...
1.Olarak açılmasını istediğiniz Felsefe ve kendinize ait şiir bölümü açılmıştır.Bu bölümleri artık kullanabilirsiniz.

2.Olarak sitemizde kullanmak istediğiniz ve forumdaki smile başlığında gönderdiğiniz bütün smileleri yükledim.Bu smileleri sohbette de kullanmak isteyenler için aşağıya resimlerinide yüklücem.Ordan hangi ifade hangi kelimede çıkıyor görebilirsiniz.Resimler smilelerin yanındaki kelimelerde çıkmaktadır..

3.Olarak sohbet panelini tekrar aktif ediyorum.Gördüğüm kadarıyla sohbet panelinin kalmasını isteyen birçok arkadaş var ve herkez adabıyla kullandığı sürece sorun yok.Bunun için zaten şartlarımız belli siteye sohbet veya farklı amaçlar için gelenler siteden atılmaktadır o yüzden kapatmaya gerek duymuyorum.

İstek şikayet ve sorunlarınız için admin@ihlforum.net adresinden bana ulaşabilirsiniz.Herkeze iyi günler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: İstekleriniz...
teşekkürler...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.