You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İşte yeni Türkiye

İşte yeni Türkiye

Zorko
RE: İşte yeni Türkiye
Bu nu da o malum yandaş gazeteler veremez..
Bunu da yayınlasalar da göreyim

CHP ile Kuran Ezan Basörtüsü

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Aaaa bir sakin olun ya gülücük

Adamcağız bir haber paylaşıvermiş.

İyi veya kötü
Doğru veya yanlış
Sizden veya değil

Bu kadar üzerine yüklenmeyin efem gülücük
Özellikle bazı üyeler resmen saldırı yapmış ve can yakıcı sözler kullanmış

Saygı sınırlarınız içerisinde birbirinizi kırmadan üzmeden güzelce tartışmalısınız bence gülücük

Benim fikrimi soracak olursanız

Türkiye ekonomik ve askerî anlamda geriledi
Fakat düzeltilebilecek küçük problemler olduğunu umuyorum
Diğer yandan bazı yönlerde gelişti gülücük

İyi olan kazansın inancındayım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Zorko
Alıntı:ha ben caminin hemen yanında evi olupta sabah ezanıyla yataktan fırlayan insanlar da biliyorum. o hoparlörlerin ses ayarlarını yakındaki insanları rahatsız etmeyecek şekilde ayarlanması gerekir.
ALLAH ın namaza çağrısından rahatsız oluyorlarsa islam devletinde ne işleri var...?
Gitsinler çan sesi dinlesinler başka yerde..
Hatta çan sesinden de rahatsız oluyorlarsa onunda ayarını yaptırsınlar..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-09-2014, Saat:02:25 AM, Düzenleyen: Zakir.
Acemi Üye
her neyse tartışma içinde küfür ve hakaret olmadığı sürece insanları doğru yolda buluşturur kanısındayım.

herkese hayırlı geceler,
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Cübbeli Ahmet hoca, söylenen yanlış sözlere gereken cevabı verdiğinde hak verdik, diğer yanlışlar da saygı ve insaf ölçüsünde eleştirilebilir, yapılan iyi işler fazladır, onları da takdir etmek lazım.
Türkiye'deki siyasi partilerin laik sistemi ayakta tutmak dışında bir alternatifleri yok şu anda, bir de halk İslami bir rejimi ne kadar istiyor? Buna bakmak lazım, (nasıl olursanız öyle yönetilirsiniz)
Şunu da belirteyim, bu forumda Erdoğan'ı peygamber, mehdi v.s gören bir zihniyetin
uzun uzun yazdığı yazıların hepsi silindi, kişi banlandı.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.