You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İşte yeni Türkiye

İşte yeni Türkiye

Acemi Üye
RE: İşte yeni Türkiye
akp düzce milletvekili, Başbakan Allah'ın bütün vasıflarına sahip bir liderdir" dediğinde ben karşı çıktım, ama fanatiklerden bir ses çıkmadı.
iç işleri bakanı peygamber efendimize kibir isnad ettiğinde de ben karşı çıktım ama fanatiklerden yine ses çıkmadı.
a.b bakanı başbakanın doğduğu şehir kutsal bir şehirdir dediğinde de karşı çıktım, fanatikler yine ortada yoktu.
yine a.b bakanı bakara makara diye kur-an ayetleriyle dalga geçerken de ben karşısındaydım, fanatikler yanında.
bu başbakana dokunmak ibadettir denildiğinde de ben eleştirdim, fanatikler yine meydanda yoktu.
yine yalaka tayfası başbakana peygamberlik isnad ettiğinde de ben karşı çıktım, sizden yine ses seda çıkmadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Zorko
Delinin biri kuyuya bir taş atıyor....Big Grin
Kırk tane akıllı çıkartmaya kuyuya atlıyor..Big Grin
O söylenenleri söyleyenlerin ağzından bizzat duydunuz mu acaba..?
Yoksa mason yalakası gaztelerden okuyupta mı inandınız acaba..?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Zorko
Ha bu arada....
Bir çuval pirincin içinden bir kaç tane çakıl taşı çıktı diye bir çuval pirinci mundar diye çöpe mi atacaksınız acaba..?

Zamanı geldimi o bir çuval içindeki bir kaç çakıl taşını milletimiz ayıklamasını çok iyi bilir merak etmeyin..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.