You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İşte kocalardan cevaplar

İşte kocalardan cevaplar

Uzman
RE: İşte kocalardan cevaplar
Ben yaşım çok geçmeden evlenmek istiyorum aslında ama önce askere gitmek istiyorum. Malum ortam karışık. Gider de gelemem belki. Kimsenin yüreğine ateş düşürmek istemem. O yüzden ben askere gideyim. Alpi o sırada kızı bulsun, altın fiyatları da inşallah düşer o zamana kadar :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: İşte kocalardan cevaplar
Ahmet Efe, eşek eşek konuşturuyosun bizi ama ne hoşuna gidiyordur senin şimdi. :D

Fakir bir ailenin oğulları evlenme yaşına gelmiş ve evlenme arzusu içinde yanıp tutuşuyormuş, tutuşuyormuş ama bir türlü bu derdini anne babasına açamıyormuş. Gel zaman git zaman bir gün eve girdiğinde anne babasını konuşurlarken bulmuş kulak misafiri olmuş. Annesi, "şu oğlanı artık evlendirmenin vakti geldi, bey" demiş. Baba, "haklısın hanım ama nasıl yapsak ki elde yok avuçta yok, en iyisi mi ben şu bizim eşeği pazara götürüp satayım onun parasıyla artık ne yaparsak yaparız" demiş. Bu konuşmayı duyan gencin içi fıkır fıkır olmuş, nede olsa artık evlenecekmiş, etrafına gülücükler savuruyormuş. Aradan epeyce bir vakit, günler haftalar geçmesine rağmen, babası ne eşeği satmış ve nede evlilikle ilgili konu açılmamış. Genç kendi kendine artık tak etti gidip derdimi açacağım demiş. Tüm cesaretini toplayıp annesinin yanına gitmiş ve demiş ki "anne, siz babamla niye hiç eşek eşek konuşmuyorsunuz?"
:D
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.