Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inşallah sende bu üstadlar gibi fotolar çekersin hepside ayrı güzel bakmak yetmiyor görmek lazım
giderayak işlerim var bitirilecek, 
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ya acayıp sevıyorum foto cekmeyı..ama makınalar cok pahalı
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk mesajdaki 2. resme görür görmez bayıldım
sağolasın foto fatih
harika bir paylaşım olmuş
ellerine sağlık...
..::fatik::.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ya acayıp sevıyorum foto cekmeyı..ama makınalar cok pahalı
evet malesef ama o kadarda pahalı olmasına gerek yok. 200 ytl ye bize göre kendimizi geliştirebileceğimiz makinalar var
kıskandım bende koycam kendı fotolarımı
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:..::fatik::.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ya acayıp sevıyorum foto cekmeyı..ama makınalar cok pahalı
evet malesef ama o kadarda pahalı olmasına gerek yok. 200 ytl ye bize göre kendimizi geliştirebileceğimiz makinalar var
evet olabılırkıskandım bende koycam kendı fotolarımı
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.