Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
İŞTE GERÇEK AŞKK
İŞTE GERÇEK AŞKK
Doğru sizinki anca aşk olur gerçi. Anca aşık insan bu kadar taraflı bakabilir ve takımının bu kadar iyi olduğunu savunabilir...:D
elhmdülillah
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Püfff aşk mış...
Doğru sizinki anca aşk olur gerçi. Anca aşık insan bu kadar taraflı bakabilir ve takımının bu kadar iyi olduğunu savunabilir...:D
SÜHİMCİK SEN HANGİ TAKIMDANSIN BAKİYİMhımshımshımshımshıms
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Püfff aşk mış...
SÜHİMCİK SEN HANGİ TAKIMDANSIN BAKİYİMhımshımshımshımshıms
Galatasaraylı ablacım sn?...
Marvalan nie yorumsuz olsun ya?...sus be
Bana bak kızım senin o güzelliğini bozarım tmm mı?...pufsAma yarın okula inş gelmemeyi düşünüyorum babam izin verirse ama
Yorgunum fln... Halim takatim yok bide hocaları(( tatilde çalıştınız mı çocuklar... Hyır hocam... Neden süheyla... Düğünümüz vardı hocam... 15 gün düğün mü olur
))) diyaloğuna girmek istemiyorum:D:D
elhmdülillah
elhmdülillah
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:futbolla ilgisi olmaz olurmu hangi kız fenerbahçenin yerinin tutabilir, bir derbi veya avrupa kupası maçında gol attığımız zamanki heyecan ve sevinci yaşatabilirBu Sevda Bitmez Gönüllerde......
duygusuz şey
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
[color=#0000CD]