You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

istanbulda oturan var mı

istanbulda oturan var mı

Forumcu
istanbulda oturan var mı
selamun aleykum

istanbul avrupa yakasında oturuyorum. fatihte bir büroda avukatlık yapıyorum. uygun olan arkadaşlarla görüşmek tanışmak isterim.
ismim haşim doğan önceden yazmıştım ama yine belirteyim.
amasya 1977 doğumluyum.

ALLAH teala bizlerden razı olsun.
Degerli hado77 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: istanbulda oturan var mı
selamun aleykum

enteresan olan ne. enfeksiyon mu gribal mı olması

Degerli hado77 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
selamun aleykum

canın sağolsun. konuştuğum insanı gerçek ismiyle ve mümkünse cismiyle tanımak isterim. bence en güzel iletişim bu şekilde kurulur.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bende İstanbul da yaşamıyorum Haşim.İnsanlar kimlikleriyle var olmak istese nick kullanmazdı sanırım.
Yada adettendir diyemi uyguluyor olduk ne.Bu arada bende Hümeyra memnun oldum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
istanbula uzağız be ustad
ama avukatlık işimiz olursa görüşürüz
allah razı olsun
bizm her söylediğimiz risk avukata ihtiyacımız olabilir

bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
selamun aleykum

teşekkürler hümeyra hanım. nick veya avatar kullanımı kişiye bağlı bir şey ben aslında ikisini de kullanma karşıtıyım. ama site içerikleri gereği belirli nick ve avatarlara izin veriliyor bu yüzden mümkün oldukça ismimi doğru kullanıyorum yanlış anlaılmasın süper penguen değilim.

tercih meselesi ama ben daha çok tanışmak taraftarı olan bir kimseyim. böylece yazılardaki yüzeysellik ortadan kalkıyor diye düşünüyorum.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
selamun aleykum

seyr ve sukut sizlere de teşekkürler.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.