You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSTANBUL KANALI....

İSTANBUL KANALI....

Forumcu
RE: İSTANBUL KANALI....

Ben öncelikle İstanbul boğazının uluslar arası statüsünü belirttim.
Buradan kanaldan herhangi bir gemi geçiş ücreti alınamayacağı açık ve nettir.

Bir yatırımın geri dönüş süresi 7 yıldan fazla ise O yatırıma yapılabilirlik notu verilemez.
Kanala yapılacak 10-20 milyar dolarla ülkeni çok daha önemli projelerine yatırım yaoılması gerekir..

Keban barajı sulama kanallarının tamamlanması..
Hayvancılık sektörünün canlandırılarak ,et ithalinin önlenmesi
Üniversitelere yatırımla ülke kalkınmasının hızlanması..
Eğitime yatırımla özellikle doğudaki çocukların kurtarılması gibi..

Kanal projesinin safsata olduğunu söyledim eminim ki bunu
projeyi önerenler de çok iyi biliyorlar...

Ancak seçim arefesindeçok iyi bir reklam konusu..
Nasıl olsa eğitim seviyesi düşük geniş halk kitleleri, projenin
mahiyetini anlayamayacak ve MAŞALLH deyip oy verecek..gülme

Eğitim seviyesi oldukça yüksek sitemiz sakinleri bile
uyanamadıktan sonra.....gülme

Amerikan tipi propoganda:

KÖTÜ MAL ,İYİ REKLAM....

CÜMLETEN selam

Bir kez gönül yıktın ise , Bu kıldığın namaz değil
Bunu ilk beğenen sen ol.
yukarida orhan beyin söylediklerine katiliyorum tarafsiz ve secimlerde oy kullanmayan birisi olarak. ama bazi kesimler sirf akp liyim diye onlarin yaptigi hayirda olsa şerde olsa seslenmiyorlar üstelik araştirmadan düşünmeden direk destekliyorlar, verdiginiz ve vereceginiz her oyda veya araştirmadan desteklediginiz her ne varsa düşünce olarak bile sorumlusunuz hak katinda, gerek oylarlar gerekse araştirmadan batili ayirt etmeden desteklenen düşüncelerin sorumlulugu var illa somut bişi yapmak gerekmez.

onlarda insan bizlerde onlar sirf akp li chp li mhp li vb.. partilerin projeleri ben şu partiyi destekliyorum o yüzden ne yaparsa dogrudur demek yalniştir

büyük üstadlarin desteklemeleri dogrudur ama uygulanmasi o günün şartiyla bu günün şartiyla denk tutulamaz, ne fatih sultan mehmet ve diger büyükler ABD nin güdümünde degildi

Binali bakan aciklama yapiyor efendim ticaret gemileri bogazda çok bekliyorlar, bu beklemenin o şirketlere zarari bilmem kac milyn dolar diyor, bu proje ile onlar ve bizler rahatlayacagiz diyor !!! yorum sizin !!!

ve orhan beyi tanimadigimi belirterek dedigi gibi uluslararasi suda kimse para isteyemez zorlanamaz

HAK için objektif düşünün oncu buncu olmadan,araştirin araştirmayan sussun sorumlu olmasin az da olsa ( bu sözlerim böyle düşünenlere )

(De ki, hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Bilen elbette kıymetlidir) [Zümer 9]
Bir İhtimal Daha Var...
Bunu ilk beğenen sen ol.
1. si kötünün iyisi diye vermek mantiksiz sanki hayatta ya ona ya buna vereceksin diye tercih yk bana göre, x parti kötünün iyisi diye ona verdim onun yaptigi her türlü faliyetten sorumlu oluyoruz ve hesap gününde oda kötüydü ama digerlerine göre iyiydi diye mi savunacagiz.

2. si akp lideri ayrilcilik yapiyor senin belediyen var git onlara yap yapabiliyosan diyosa burdan hangi anlam cikar,akp nin oyunu bu söz, çünkü eger chp kendi yönettigi belediyeye o şeyi yaparsa BÜYÜK YALNİŞ YAPAR ayricalik yaptigi için, ve iktidar cikip der ki bakin milletim sadece kendi belediyelerine yapiyor ayiriyr milleti diye buna hiç bi parti düşmez

size bi sorum olaracak yusuf bey; siz parti lideri olsaniz böyle bi vaadde bulunsaniz ve size böyle bişi denilse belediyen var rda yap diye, samim olarak bunu yaparmisiniz ?

başörtülelere gelince onlarda insan digerleri gibi onlarinda içinde prokovasyon yapanlar olabilir,olmayadabilir,kimse bi yerini acmakla veya kapatmakla belirli ahlak vasiflarina ulaşasi mümkün olmaz.

sinavlara alinmamasina ÇOK KARŞİYİM acikcasi çok kötü bi durum.

velhasil her partinin vaaadleri lacak inşallah hepsi başarili olur sonucta insanlar kazanacaksa !!!

chp de yalniş yaptigi şeyler var mhp ye zaten hiç bişi demiyorum etkisi bile yok

bide demişsiniz ki; muhalefet sadece iktidara yükleniyor tabi ki onlara yüklenecek diger partilerin yaptigi yalnişlara ise iktadar yüklenecek , iktidar oldu diye duracak degil ama ana muhalefetin ilk amaci iktidar olanin yalnişlarini araştirmak duyurmak, muhalefet diger muhalefetle ugraşirsa iktidar hep iktidar olur ve yalnişlari gün yüzünde olmaz yillar yili

eger kötünün iyileri kalmişsa parti olarak bence vermemek iyidir mesela ; bi sinava giriyorsunuz girince ya kötü not alacaksin yada az kötü not alacaksin veya girmeyeceksin siz hangisini secersiniz ? girmemeyi mi yksa kötüten birini almayi mi
Bir İhtimal Daha Var...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-04-2011, Saat:07:27 PM, Düzenleyen: bir_ihtimal_daha_var....
köyün delisi
fikrimi söyleyeyim;
zaten islam şeriatiyle yönetilmiyorsak, islami bir parti aramak yersiz. o halde bunun dışındaki şeyler baz alınarak oy verilebilir.
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
oradakı nuansı anlayamamıssınız sanırım...anlatılmak ıstenen su:ızmırde de fakır ınsanlar var eger oyle bı nıyetın varsa buna sana aıt olan bır beledıyedekı fakır ınsanlardan basla demektır bunun adı...evet yapardım ve yapılması gerekn de budur zaten;senın beledıye baskanının yonettıgı bır ılcede yada ılde fakır aılelerı tespıt edıp onlara yardım da bulunmak...

gırdıgın sınavda kımsenın kotu not alacagı garantı degıldır dolayısyla o sınava her halukarda gırerım...

yukarıda da soyledıgım gıbı sıyasetcı olarak polıtılkacı olarak hıcbırı yok gozumde...ben ıstedıgımı ıstedıgım sekılde yasayıp yasamadıgıma bakarım...
kotunun ıyısı lafımın altında da bu yatar... eger basa gecersen en alt kadrondadahıl olmak uzere kım ne hal edıyor bıleceksın;hz omer ra ın nehır kenarındakı kuzuyu kurdun yemesı olayı gıbı...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
planladığınız ya da gerçekten yapacağınız birşeyler varsa, hatta en azından bunun adımmını dahi atmaya niyetliyseniz kimseyi desteklemezsiniz, sessizce kendi yolunuzda yürür ve oyun sırası size geldiğinde yapacağınızı yaparsınız. böylelikle kimseye ve hiçbir şeye bulaşmadan tüm samimiyetinizle bir noktaya gelirsiniz. ben açıkçası zaman zaman çok da kendimi bu konuda zorlamama rağmen kalpten gelerek kimseyi destekleyemedim bugüne dek. ha bu söylediğim ütopik gelebilir ama başbakanın da dediği gibii, her büyük olayı bir hayal ateşler
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.