You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İstanbul'da çatışma

İstanbul'da çatışma

Profesör
İstanbul'da çatışma
İstanbul Kadıköy'de bir grup ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. İlk belirlemelere göre çıkan olaylarda 1 polis şehit oldu 2'si ağır 3 polis de yaralandı.

Bostancı Emanet sokakta gece saatlerinde devriye görevi yapan polis ekiplerine bir grup tarafından silahlı saldırıda bulunuldu.

Polisin de karşılık vermesi üzerine çıkan silahlı çatışmada 1 polis memuru yaralandı. Yaralı polis Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda polis ve ambülans sevk edildi. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da olay yerinde incelemelerde bulundu. Polis helikopteri de havadan polis ekiplerine destek veriyor.

Bu arada polisle çatışan gruptan birinin Anadolu yakası polis ekiplerinin kullandığı telsizin frekansına girerek "kanının son damlasına kadar çatışacağını" söylemesi üzerine söz konusu telsiz kanalı iletişime kapandı.

Çatışmalar hala devam ediyor.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: İstanbul'da çatışma
bu tür insalrı hiç sorgusuz idam etsinler

polisimizi allah rahmet eylesin ...

ailesinde dayanma gücü versin
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.