You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

iSRAİLİ PROTESTOYA ...

iSRAİLİ PROTESTOYA ...

((Meksikalı))
iSRAİLİ PROTESTOYA ...
israilin İHH Gemilerine saldırması sonucu bugün saat 17:30'da Yalova heykel meydanında eylem yapılacaktır. duyrulur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: iSRAİLİ PROTESTOYA ...
dünde açıklama vardı ben dükkandaydım gidemedim kardeşimle babam gitti. fırsat olursa bugün giderim inşallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
şöyle böyle... iğne kazanı atsan yere düşerdi.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
İLERİDE AYRI BİR YERDE DE 20 kadar kişi de İsraili protesto ediyordu bu da Türk Fiyasko Tarihine geçecektir bazen bazılarına bir görevli tutup her sabah öğle ve akşam olmak üzere günde 3 kere antibiyotik niyetine yüzüne karşı ''SEN BİR APTALSIN ''demek gibi bir alternatif tıp uygulamasının çok faydalı olacağını düşünüyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
herkes bi acayip türkiyede, bu gün konyada dönenler için karşılama vardı adamlardan haber yokken herkes meydandaıdı aynı meydanın bugün yarısı zor doldu hayret bişey ! dedikleri gibi türkiyede birilerinin kıymetinin bilinmesi için ya ölecek ya da başına benzeri bir iş gelecek. sağları sevmiyoruz!!!
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.