You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSRAİLE BİR BEDDUA DA SİZDEN OLSUN

İSRAİLE BİR BEDDUA DA SİZDEN OLSUN

Zorko
RE: İSRAİLE BİR BEDDUA DA SİZDEN OLSUN
Alıntı:Zehan dan Alıntıdır..
Ya Rabbi seni layıkıyla bilemedik, sen kendini bildiğin gibisin.Nice suçluları affetmişsin, nice iflah olmaz denilenlere hidayet vermişsin nice zalimlerin de cezasını vermişsin.Islah olacaklara hidayet nasip et, olmayıpta zulüme devam edeceklere fırsat verme, Müslüman kardeşlerimizin üzerinden ellerini çektir, topraklarımızı onlara çiğnetme.Bize adaletinle değil, merhametinle muamele et Rabbimiz!(âmin)
İşte israil için edilecek en güzel beddua budur..alkýþ
Bedduadan bedduaya fark vardır..
Bende bu duaya canı gönülden içtenlikle amin diyorum
gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-07-2014, Saat:07:02 PM, Düzenleyen: Zakir.
Profesör
Allahım sen israilin üzerine ateş yağdır.
Kaçacak delik bulamasinlar.
Sen onları yok et ya kahhar!

Masum bebekler hurmetine. Mazlum insanlar hurmetine
Israili Kahreyle.
Amin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Az önce bir kanalda anlattılar; gazzede çocuğun biri kan revan içinde hastanedeyken doktorun yakasını sıkı sıkı tutuyor beni bırakma amca diye..ve 10 dk sonra çocuk vefat ediyor..bunlara beddua edilmezde ne edilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ZEYNN_EP,,,,,,,,,,,,sen,, İnsan ve Müslüman olduğun, olabildiğin, bu yüce ve asil bilinci taşıdığın için o anki duyguları hissedebilirsin güzel insan...ama herkes hissedemez işte bunu...ve işte en ince çizgi en derin ayrım burada gizlidir diğerleriyle...babasıyla çocuğunu kıstırıp acımadan vuran kuduz köpeğe lanet olsun...Allah onları ıslah etmesin kıvrandıra kıvrandıra kahretsin...anların babaların çocukların duygularını ancak insanlık ve İslamlık onurunu taşıyabilenler bilirler... benim kardeşim, canım kardeşim, mazlum ve masum kardeşim, Müslüman ve İnsan kardeşim kuduz itler tarafından acımadan, sızı duyulmadan, namussuzca, şerefsizce, alçakça derin acılar çektire çektire vurulacak ben o kuduz köpeği affedeceğim ha...ben Elhamdülillah henüz insanlıktan çıkmadım...şerefim ayakta, namusum ayakta...kalbi ve bin teşekkür güzel insan...Allah senden ve senin gibilerden razı olsun...Allah, bir yapamıyoruz hiç olmazsa dualarımzıla onları yalnız bıraktırmasın bize...selam sevgi muhabbet güzel insan....

İŞTE SLAGONUM, FELSEFEM BUDUR::::::::::::::::

DAHA DA İNSAN OLMAK İÇİN YAŞA....
KÖPEKLEŞMEMEK İÇİN DİREN....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-07-2014, Saat:03:00 AM, Düzenleyen: çakyamuni.
Üye
sende sağol güzel insan, can insan, canım benim, güzel kardeşim, Müslüman ve İnsan kardeşim... elimden gelen bir şey yok bari kardeşime dua, kuduz köpeklere beddua edeyim...güzellikle kal güzel insan...Rabbim bizleri kuduz köpek siyonsite karşı düşmanlıktan mahrum bırakmasın...amin...ki siyonsite düşman olmayan zaten Müslüman da Türk de İnsan da değildir şahsımca...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ya Rabb...
imtihan dünyasında kanayan yanlarımız var elbet,
Sen merhamet et...
kullarına bırakma..! amin..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Ya Rabb...
imtihan dünyasında kanayan yanlarımız var elbet,
Sen merhamet et...
kullarına bırakma..! amin..

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

evet güzel insan, can insan, Rabbimiz Müslümanlara merhamet etsin, Siyonist itleri kahretsin...amin...Allah bunca zaman çektirdiği acıların intikamını acıları çekenlere aldırsın...amin...Filistinli çocukların temiz elleriyle gebertsin kuduz köpekleri...amin...selam dua muhabbet ile güzel insan, can insan, Nazlıcan insan...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.