You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSRAİLE BİR BEDDUA DA SİZDEN OLSUN

İSRAİLE BİR BEDDUA DA SİZDEN OLSUN

-İKRA-
RE: İSRAİLE BİR BEDDUA DA SİZDEN OLSUN
Eğer Allah, yaptıkları yüzünden insanları hemen cezalandırsaydı, yeryüzünde hiçbir canlı yaratık bırakmazdı.Fakat Allah, onları belirtilmiş bir süreye kadar erteliyor.
Vakitleri gelince gerekeni yapar.Kuşkusuz Allah kullarını görmektedir.
Fatır süresi 45. Ayet

Merhamete hepimiz muhtacız...

Ya Rab onları bildiğin gibi yap!
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ZAKİR güzel kardeşim, can kardeşim,,, eğer rahatsız oluyorsan okuma, okuyorsan da oku geç git. ben gerilmiyorum şahsen. geriliyorsan teğet geç. aldırma. Allah beni bilir ben de Allah ımı bilirim. haddimi aşmam bilirim. önce algı ve anlama düzeyini kontrol et. zira.................... neyse ya selametle kardeşim... yorgunum... sen istiyorsan dua et, ama ben edeceğimi edeceğim.

ZEYNN_EP kardeş, güzel kardeş, temiz insan, doğru söylüyor... gerilen kim geren kim...kendi kendine gelin güvey olmak diye bir şey vardır galiba...neyse selametle zeynn_ep güzel insan...

kimse kendini son söz söyleme konumunda değildir ve olamaz...boş işlerle iştigal etmek yorucudur...anlatmaya çalışan önce anlamalıdır, aydınlatmaya çalışan önce aydın olmalıdır...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-07-2014, Saat:06:19 PM, Düzenleyen: çakyamuni.
Üye
çocuk temiz düşünür, masum düşünür, gerçek görür, temiz algılar ve anlar...genel yaşlılar gibi kirli değildir, kirlenmemiştir, yanlış görmez, şaşı bakmaz, algı ve anlama sorunlu değildir, boş ama hoş konuşmaz...

...

pireden de yorgandan da boş işlerden de lal olmaktan da anlamayız biz...bir sürünerek yaşamaya alışmadık...biz ayakta yaşamaya savaşmaya ölmeye alışığız aşığız...yobaz değiliz ama erkekçe yaşayacak kadar da haysiyet sahibiyiz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-07-2014, Saat:06:56 PM, Düzenleyen: Mihman.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.