You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İsrail Teşekkürlerini Sunar.!!.

İsrail Teşekkürlerini Sunar.!!.

>295457<
RE: İsrail Teşekkürlerini Sunar.!!.
üzgünüzgün

Rabbim o pis israili inşallah yerin dibine gömcek.Kizgin
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
Kendimizi kandırmayalım herşeyi Allaha havale edersek daha başımıza çok mermi bomba yağar... Allah bizede akıl vermiş fikir vermiş güç vermiş kimi kalemliyle savaşır kimi gücüyle ama savaşmadan bişe kazanamayız... Dua mua ile olcak iş değil bunlar bizim hatamız bu zaten duaların arkasına saklanırız sakın duaları küçümsediğimide sanmayın haşa... ama en azından bu şerefizlerin malını tüketmemeli... mc. donaldsda hamburger cocola tüketme arkadaşım lives takılma bu kadar basit. Şunu unutma: tüketici büyük bir güçtür
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
off ya bebekleri öyle gormeye içi dayanmıyor insanın o vicdansıZ amerika kopeklerinin hiçmi vicdanı y ok nasıl bi insanlık anlııyamıyorum yaa allah belalarını versin yeter artık üzgün Sad
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ALLAHIN HARAM KILMADIĞI BİR ŞEYİ HARAM KILMAK AYNEN HARAM KILDIĞI BİR ŞEYİ HARAM KILMAK GİBİDİR .İKİNCİ TUTUM NASIL YASAKSA BİRİNCİ TUTUMDA ÖYLEDİR İSLAMDA.SIRF BİZE DİĞER ALANLARDA DÜŞMANLIKTA BULUNUYORLAR DİYE AYNI YÖNTEMLERLE KARŞI KOYAMIYINCA HARAM OLMAYAN , ALIŞVERİŞİNİN MEŞRU KILINDIĞI ALANLARA BU ŞEKİLDE MÜDEHALE ETMEK BİRÇOK ZARARLARI BERABERİNDE DOĞURACAKTIR BİZİM AÇIMIZDAN .ALIŞ VERİŞ MEŞRUDUR İSLAMDA BU ÜRÜNLERİ ALMAK DA GÜNAH DEĞİLDİR :YİYECEKLERDE İÇKİ DOMUZ ETİ ALLAH ADI ANILMADAN KESİLMİŞ HAYVANIN ETİ VB GİBİ YASAKLARA DİKKAT EDİP GİYECEKLERDE KADINLARIN VE ERKEKLERİN İSLAMİ GİYİM ÖLÇÜLERİNE UYUM SAĞLANDIĞI MÜDDETÇE O ÜRÜNLRİN KULLANILMASI YASAKLANMAMIŞTIR .BU TÜR YASAKLAR İNSANİ İLİŞKİLERİN TAMAMEN KOPMASINA SEBEBİYET VERECEKTİR BU İSE BİZİM LEHİMİZE DEĞİLDİR.NİTEKİM YERLİDE OLSA GİYDİĞİMİZ GİYSİLERİN ÇOĞUNUN MÜSLÜMAN OLMAYANLARIN ELİNDE ŞEKİLLENDİĞİ BİR VAKIA YİYECEKLERİMİZİNDE ÖYLE.ALLAH BİZLERE DOĞRU YÖNTEMLERLE TEPKİ VEREBİLMEYİ NASİB ETSİN.ŞUNU SÖYLESEK YETER ALLAHIN BELİRLEDİĞİ ÖLÇÜLERE GELİN EY İNSANLIK.
Değerlikimbilir, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-01-2009, Saat:03:09 PM, Düzenleyen: kimbilir.
" HACI "
Cvp: İsrail Teşekkürlerini Sunar.!!.
"bir kötülük gördüğünüz zaman onu elinizle düzeltin,buna gücünüz yetmiyorsa dilinizle düzeltin buna da gücünüz yetmiyorsa kalbinizle buğzedin" demiş RASULULLAH(A.S.V.) EFENDİMİZ.ama biz sedece bugzedebiliyorz.onların yanında olamıyorz affet YA RABB BİZLERİ....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: RE: İsrail Teşekkürlerini Sunar.!!.
kimbilir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAHIN HARAM KILMADIĞI BİR ŞEYİ HARAM KILMAK AYNEN HARAM KILDIĞI BİR ŞEYİ HARAM KILMAK GİBİDİR .İKİNCİ TUTUM NASIL YASAKSA BİRİNCİ TUTUMDA ÖYLEDİR İSLAMDA.SIRF BİZE DİĞER ALANLARDA DÜŞMANLIKTA BULUNUYORLAR DİYE AYNI YÖNTEMLERLE KARŞI KOYAMIYINCA HARAM OLMAYAN , ALIŞVERİŞİNİN MEŞRU KILINDIĞI ALANLARA BU ŞEKİLDE MÜDEHALE ETMEK BİRÇOK ZARARLARI BERABERİNDE DOĞURACAKTIR BİZİM AÇIMIZDAN .ALIŞ VERİŞ MEŞRUDUR İSLAMDA BU ÜRÜNLERİ ALMAK DA GÜNAH DEĞİLDİR :YİYECEKLERDE İÇKİ DOMUZ ETİ ALLAH ADI ANILMADAN KESİLMİŞ HAYVANIN ETİ VB GİBİ YASAKLARA DİKKAT EDİP GİYECEKLERDE KADINLARIN VE ERKEKLERİN İSLAMİ GİYİM ÖLÇÜLERİNE UYUM SAĞLANDIĞI MÜDDETÇE O ÜRÜNLRİN KULLANILMASI YASAKLANMAMIŞTIR .BU TÜR YASAKLAR İNSANİ İLİŞKİLERİN TAMAMEN KOPMASINA SEBEBİYET VERECEKTİR BU İSE BİZİM LEHİMİZE DEĞİLDİR.NİTEKİM YERLİDE OLSA GİYDİĞİMİZ GİYSİLERİN ÇOĞUNUN MÜSLÜMAN OLMAYANLARIN ELİNDE ŞEKİLLENDİĞİ BİR VAKIA YİYECEKLERİMİZİNDE ÖYLE.ALLAH BİZLERE DOĞRU YÖNTEMLERLE TEPKİ VEREBİLMEYİ NASİB ETSİN.ŞUNU SÖYLESEK YETER ALLAHIN BELİRLEDİĞİ ÖLÇÜLERE GELİN EY İNSANLIK.

Ya kardeş sen konuyu idrak edememişsin anlaşılan.. Burda ürünlere haram falan dediğimiz yok(ama şüpheli oldukları kanısındayım) bu ayrı bir mevzu.. Burda anlatmaya çalıştığımız şey şu; Bu ürünlerden kazanılan paralar israil'e top, mermi, silah, tank, asker olarak geri dönüyor.. Aslında hiç açıklamama gerek yok resimleri idrak edebilseydiniz anlardınız diye düşünüyorum.. Altarnatif ürünler varken bu malları almak, bir filistinli kardeşimize kurşun sıkmaktan farksızdır, vicdansızlıktı, zalimliktir!!! Bu ürünleri almak artık vicdanınıza kalmıştır.. Kardeşlerimize yardım için elimizden gelen hiçbir şey yok demeyin gelin bu malları boykot edelim...
[Resim: 7976ya4jqfa2.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
BİRAZ SAKİN OL BAKALIM .RESİMLERDEN NEYİ İDRAK ETTİĞİMİ SANA SÖYLEYEYİM;ALLAHÜTEALA KALK SAVAŞ DİYOR O YARDIMA NUHTAÇ VE SİZDEN YARDIM TALEB EDEN KARDEŞLERİN KADIN VE ÇOCUKLAR UĞRUNDA NEDEN YERİNE ÇAKILIP KALIYORSUN.
İŞTE BEN BUNU ANLIYORUM AMA ANLAŞILAN SİZ DAHA FARKLI ANLAMIŞSINIZ VE ONA GÖRE DAVRANIYORSUNUZ VE YUKARIDA BAHSETTİĞİM HATAYA DÜŞÜYORSUNUZ.AYRICA SANIRIM BUNDAN DAHA FAZLASINI YAPMA GÜCÜNE VE İMKANINA SAHİPKEN. İNSANLARIN KAFASINI KARIŞTIRIYORSUNUZ SADECE .İNANÇLARIMIZ BİZE NELERE YANAŞIP NELERDEN SAKINACAĞIMIZI ÖĞRETİYOR ZATEN .İNANÇ GEREKÇELERİMİZ HER MESELEDE OLUĞU GİBİ BU MESELEDEDE YETERLİ.ONLARI HATIRLATMAK DURURKEN FARKLI GEREKÇELERLE YİNE O TÜR HASSASİYETLER OLUŞTURMAYA ÇALIŞMAK DOĞRU DEĞİLDİR. GERÇEK İNANANLAR ALLAHIN SINIRLARINI BİLİRLER VE ONA GÖRE YAŞARLAR.SİZİN BU GÜN BELKİ(ALLAH BİLİR) ASIL SORUMLULUKLARINIZI GÖZLERDEN GİZLEMEK İÇİN BU MESELELERLE YETİNEN TAVRINIZ MESELELERİ ÇÖZEN BİR TAVIR OLMAYACAĞI GİBİ DAHADA DERİNLEŞTİRECEKTİR.ÇOK TUHAF DEĞİLMİ GEREKÇELERİNİZ DOĞRU DEĞİL , YETMİYOR GEREKÇELERİNİZ OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIĞINIZ HASSASİYET İÇİN .EVETORTADA BİR ZULÜM VAR AMA ÖYLE DAHİ OLSA SİZİN SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ DAVRANILMAYI HAKKETMİYORLAR YANİ ZULME ZULÜMLE KARŞILIK VERİLMEZ .YANİ HİÇ BİR GEREKÇE (HARAM VE HELAL DIŞINDAKİ)BÖYLE BİR TUTUM SERGİLEMEYİ MEŞRU KILMIYOR.AYRICA ZULMÜN NE OLDUĞUNUDA İYİ BİLİRİZ.HAKSIZ YERE MASUMLARI KATLETMEK ONLARA HİÇ BİR YAŞAM HAKKI TANIMAMAK BİR ZULÜMDÜR AMA ALLAHIN SINIRLARINA UYMAMAK VE ALLAHIN SINIRLARINA ONU TAHRİB EDECEK ÖLÇÜDE MÜDAHALE ETMEK VE MÜSLÜMANLARIN HAKLI MÜCADELESİNİ (VAHİYDEN KAYNAKLANAN VE BESLENEN ) ZEMİNİNDEN KAYDIRACAK BİR TUTUM SERGİLEMEK TE BİR ZULÜMDÜR .HADDİMİZİ BİLMELİYİZ.BİR MESELEYİ ÇÖZELİM DERKEN BAŞKA MASELELER ÜRETMEYELİM BAŞIMIZA.
Değerlikimbilir, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-01-2009, Saat:04:44 PM, Düzenleyen: kimbilir.
Acemi Üye
Haydaa, bu konudan anladıklarınıza gerçekten çok şaşırıyorum. Alakaya maydonoz dedikleri bu olsa gerek. Sizinki sadece tartışma yaratmak, anlaşılan her şeye muhalefet olan insanlardansınız. Bu malları boykot edince kime zulmetmiş oluyoruz söyler misin? Gönül ister ki adaletli bir savaş olsun da biz de silahlarımızı sırtlanıp kardeşlerimize yardım edelim ama o kadar kalleşçe bir katliam gerçekleşiyor ki elimizi kolumuzu bağladılar! Siz bu malların boykot edilmesini istemiyorsunuz, kusura bakmayına ma nedenleriniz hiç tatmin edici değil. Bu malların kazançlarının nereye gittiği belli ben almıyorum alanları da kınıyorum. Lütfen daha fazla cevap yazıp sinirlerimi bozmayın. Eminim ne yazdığınızın farkında bile değilsinizdir.. Laf olsun torba dolsun misali. Dini en iyi siz mi biliyorsunuz da gelip ahkam kesiyorsunuz. Biz haddimizi gayet iyi biliyoruz. vesselam...
[Resim: 7976ya4jqfa2.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.