You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSRAİL ÖZÜR DİLEDİ,TAZMİNAT ÖDEYECEK!

( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
İsrail özür diledi, tazminat ödeyecek

ABD’li yetkililer, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Gazze’ye giden Mavi Marmara gemisine İsrail askerlerinin baskını ve yaşanan ölümlerden dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan özür dilediğini ve tazminat vermeyi kabul ettiğini bildirdi.
[Resim: lc7pg.jpg]
Obama, yaptığı yazılı açıklamada, bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu arasındaki telefon görüşmesinden memnuniyetini ifade etti.

Obama, ”bölgesel barış ve güvenliği ilerletmek için Türkiye ile İsrail arasındaki olumlu ilişkilerin yeniden tesisine büyük önem verdiklerini” bildirdi.

ABD’nin hem Türkiye hem de İsrail ile yakın ortaklıklarına derinden önem verdiğini belirten Obama, şunları kaydetti: ”Bölgesel barış ve güvenliği ilerletmek için Türkiye ile İsrail arasındaki olumlu ilişkilerin yeniden tesisine büyük önem veriyoruz. İki lider arasındaki bugünkü görüşmenin, onları bu konuda ve bir dizi diğer zorluk ve fırsatta daha derin işbirliğine girmeleri için imkan sağlayacağından umutluyum”.

İSRAİL MAVİ MARMARA İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun, Mavi Marmara saldırısındaki hatalarından ötürü Türkiye’den özür dilediği bildirildi.

Netanyanu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde, Mavi Marmara saldırısından ötürü duyduğu pişmanlığı dile getirdi ve “trajik sonuçların” kasti olmadığını söyledi.

Saldırıda hayatını kaybedenler nedeniyle İsrail’in “pişmanlığını ifade ettiğini” belirten ve tazminat ödeme sözü veren Netanyahu, saldırıda “operasyonel hatalar” olduğunu kaydetti.

Başbakanlık kaynakları, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun Mavi Marmara baskını sebebiyle Türkiye’den özür dilediğini doğruladı.

FİLİSTİN İÇİN ORTAK ÇALIŞACAKLAR

ABD’li yetkililerin yaptığı açıklamada, Filistin’deki insani koşulları iyileştirmek için Türkiye ve İsrail’in birlikte çalışma konusunda aynı fikirde oldukları da vurgulandı.

ABD BAŞKANI OBAMA ÜRDÜN’E GİTTİ

İsrail ziyaretini tamamlayan ABD Başkanı Barack Obama, Ortadoğu gezisinin son durağı Ürdün’e hareket etti.

Beytüllahim’deki Yeniden Doğuş Kilisesi’ni ziyaretinin ardından hava muhalefeti nedeniyle helikopter yerine karayoluyla Tel Aviv Ben Gurion Havaalanı’na giden Obama’ya, kalabalık bir konvoy eşlik etti.

Havaalanında yapılması öngörülen protokol töreni, hava muhalefetine bağlı olarak büyük oranda kısaltılırken, Obama’yı takip eden gazeteciler de programa alınmadı.

Tel Aviv’den Cumhurbaşkanı Şimon Peres ve Başbakan Binyamin Netanyahu tarafından uğurlanan Obama, alana gelen heyetle de tokalaşarak vedalaştı.

Törenin ardından, ABD Başkanı ve beraberindekileri taşıyan Air Force One uçağı, Ürdün’e gitmek üzere Tel Aviv’den havalandı.
Kaynak;www.zaman-online.de

Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: İSRAİL ÖZÜR DİLEDİ,TAZMİNAT ÖDEYECEK!
basarı mı basarısızlık mı daha karar veremedım. bu yahudı tayfası cıkarı olmayan hıcbır ıse gırmez dıye dusunmekten kendımı alamıyorum.Allah sonumuzu hayır etsın...

tesekkur ederız elısa gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
sonuçta aracıda abd demi gülücük
rica ederim.
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
iki senedir neredeydi israil ? Obama ziyareti sonrasinda özür diliyor.Acaba İrana mı saldiracaklar bizi de kücük müttefik olarak kullanacaklar mı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Özür filan bahane. Özür mözür ayaklarıyla görüşmelerde Suriye'ye ortak saldırı planı yapıyor hayinler.

Ama onların planı varsa, elbette ki Allah'ın da planı vardır.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.