You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çalıkuşu
RE: İSRAİL'İ BOYKOT
Benzinle ilgilenmedigim icin bilemeyecegim. alternetifleri nelerdir bakmak gerek..

Soyle bir sey de var;

Bu markalarinin bazilari kazancinin Buyuk kismini.( Ariel ve coco cola gibi) bazilari ise cuz'i bir kismini veriyorlardir. Boyle bir sey de var tabi ki..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Haklısın kardeşim, bilmediklerimizden sorumlu değiliz, yalnız bazı firmalar kendini çok belli ediyor (bkz. masonik semboller)

Bilirsiniz, ünlü kozmetik üreticisi yahudi Helena Rubinstein'e sormuşlar, bu kadar allık, pudra, losyon, mustehzarın sahibisiniz, bu yaşınıza kadar hangilerini kullandınız?
Cevap veriyor: hiçbirini
Soran kişi şaşırıyor: niye ama
Cevap: kozmetiğin faydasına inanmam
Peki ama niçin yetmiş yıldır üretiyor ve dünyanın dört bir yanına pazarlıyorsunuz? Sorusuna şu cevabı veriyor:
İsrail devleti için.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
yani aksi olsa tum turkiye israile mi caliaiyo hatta dunya. benzin istasyonlari hepsini yazmisin zaten bise kalmadikigülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Cok zor bir durum bilemiyorum.. Yani gercekten secenek yoksa 'zaruretler yasak olan seyleri mubah yapar' denir. Sonuc boyle olur herhalde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
biz elimizden geldigince dikkat edelim ins
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Hepsini yapmamiz zor ama bi ben almasam ne oluyo herkez aliyo zatn demekte olmuyo
Herkez yapabildigi kadarina dikkt etmeli bencr..
Ozellikle su cocacola'yi alanlara cok kiziyorum nedir bu kadar vazgecilmz olan anlamis degilim..

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Hepsine mi dikkat ediyoruz sanki' diyerek bir bosvermislik de var malesef.kac kisi ne kadar yapabilirse iyidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Bizde cola israilin diye fanta aliyoduk, oda israilinmis .

Birçok aldigimiz şey de marka degisikligine gitmemiz lazim üzgün

Allah razi olsun sitare..
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Mesela su markalarinin boykot olup olmadigini bilmeseniz bile incelediginizde bi yerinde coco cola amblemini gorebilirsiniz..fanta da ayni sekilde.

Ecmein..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-07-2014, Saat:06:22 PM, Düzenleyen: sitare.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.