You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ismet özel'le 'kalın türk' üzerine

ismet özel'le 'kalın türk' üzerine

((Meksikalı))
RE: ismet özel'le 'kalın türk' üzerine
Allah Resulü, Veda Hutbesi’nde ne diyor? “Size Kur’an’ı ve Sünnetimi bırakıyorum.” Müslümanlıkta ayrıca başka bir şey var mı? “Arap töresi ya da sizin parlak fikirleriniz sizi kurtaracak” diyor mu Veda Hutbesi’nde?

Türkiye’yi ayakta tutmanın yolu…

Türkiye’yi muhafaza edelim, Türkiye’yi kurtaralım diyen insanlar, İslam’ı bir esas kabul etmediği takdirde bu konuda hiçbir verimli çaba gösteremeyecek. Bunu insanların bilmesi lâzım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
alıntı alıntı alıntı yorum yok.................
BENİM BAHADIR ASKERLERİM SABIR VE ZAMAN,DIR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
''Aydın, ben Fenerli oldum!”
Çocuk yaşlarımdan itibaren topluma intibak edememiş birisiyim. Sırf toplum muteber saydığı için bir şeyi benimsediğim olmadı. Mesela takım tutmadım.

Hiç mi tutmadınız?
Hiç tutmadım olur mu? Henüz ilkokula gitmiyor idim. Üç ağabeyim var, üçü de Galatasaray’ı tutuyorlar. Ben de onların dördüncü erkek kardeşi olarak Galatasaraylı idim bir dönem. Ama sonra şöyle düşündüm: “Ben, ağabeylerim Galatasaray’ı tutuyorlar diye, niye böyle bir yükümlülük altına gireyim? Ben, başka bir takım tutayım.”

Hangi takımdı o?
Galatasaray’ın “ezeli” rakibi Fenerbahçe.

Fenerbahçe’ye geçişiniz nasıl karşılandı?
Fenerbahçe’yi tuttuğunu bildiğim bir çocuğun yanına gittim. O, üç tekerlekli bisikletinin üzerindeydi. “Aydın” dedim, “ben Fenerli oldum!” Aydın ne yaptı biliyor musun, böyle bisikletten başını kaldırdı, ben ayaktayım, bana bakıp, “Dönek!” dedi. Halbuki, Aydın Fenerli!?
A-ha!? Kendisi Fenerli olduğu halde?..
Evet, oysa sevinmesi lâzım. O anda, bu takım tutma işinin berbat bir şey olduğunu anladım. '''''''''''

Budur!!! Emeğe sağlıkWink
Tövbe kapısına çarptım, günahlarım hasarlı...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.