Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ismet özel'le 'kalın türk' üzerine
ismet özel'le 'kalın türk' üzerine
Türkiye’yi ayakta tutmanın yolu…
Türkiye’yi muhafaza edelim, Türkiye’yi kurtaralım diyen insanlar, İslam’ı bir esas kabul etmediği takdirde bu konuda hiçbir verimli çaba gösteremeyecek. Bunu insanların bilmesi lâzım.
Çocuk yaşlarımdan itibaren topluma intibak edememiş birisiyim. Sırf toplum muteber saydığı için bir şeyi benimsediğim olmadı. Mesela takım tutmadım.
Hiç mi tutmadınız?
Hiç tutmadım olur mu? Henüz ilkokula gitmiyor idim. Üç ağabeyim var, üçü de Galatasaray’ı tutuyorlar. Ben de onların dördüncü erkek kardeşi olarak Galatasaraylı idim bir dönem. Ama sonra şöyle düşündüm: “Ben, ağabeylerim Galatasaray’ı tutuyorlar diye, niye böyle bir yükümlülük altına gireyim? Ben, başka bir takım tutayım.”
Hangi takımdı o?
Galatasaray’ın “ezeli” rakibi Fenerbahçe.
Fenerbahçe’ye geçişiniz nasıl karşılandı?
Fenerbahçe’yi tuttuğunu bildiğim bir çocuğun yanına gittim. O, üç tekerlekli bisikletinin üzerindeydi. “Aydın” dedim, “ben Fenerli oldum!” Aydın ne yaptı biliyor musun, böyle bisikletten başını kaldırdı, ben ayaktayım, bana bakıp, “Dönek!” dedi. Halbuki, Aydın Fenerli!?
A-ha!? Kendisi Fenerli olduğu halde?..
Evet, oysa sevinmesi lâzım. O anda, bu takım tutma işinin berbat bir şey olduğunu anladım. '''''''''''
Budur!!! Emeğe sağlık
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi