You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSLAMİYETTE EŞİN RIZASI YARDIM!

İSLAMİYETTE EŞİN RIZASI YARDIM!

Yönetici
RE: İSLAMİYETTE EŞİN RIZASI YARDIM!
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Aminnn inşallah ama artık heves meves kalmadı. Allah belki o hevesi tekrar verir kalbime ve işte o zaman o Allah ve benim aramda olur. Dersimi aldım ben, gerçekten aldım. Bir kadının düşüncesi erkeğinkinden çok farklı. Aman aman bir daha tövbe gülücük Allah razı olsun abicim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Feminist damarım tuttu.

Hayır yani yarın bir gün iş batsa direk eşini suçlar abi ya.

Alalede bir insan olmak
Vatana millete hayırlı olamamak
Dünya düzeni vezir - rezil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Alketa ya siz haklısınız bir şey demiyorum. Çok çok farklı düşünüyorsunuz, herşey sağlam olsun istiyorsunuz. Ama oturup etraflıca düşünüp şu şöyle bu böyle demek yok. Olmazsa olmaz. Neden peki? -Ya batarsan!!!! Böyle bir düşünce ile yol alamayız. Benim kızdığım nokta bu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Tarihte bakarsanız eğer deneme yanılma ile yapılmış büyük işler. Risk almadan param cebimde kalsın ve ben büyük işler yapayım para kazanayım, hayırlı işler yapayım... var mı böyle bir dünya? Denemeden, yapmadan bilemeyiz değil mi? Bence sonunda ölüm olmayan ve akıllıca etraflıca düşünüp, artısını eksisini masaya yatırıp, kârını hesaplayıp mantıklı ise işe girmek çok mantıklı. Bir sefer denersin sonuçta olmuyorsa olmaz. Bir daha bulaşmazsın. Ama gözüm kapalı hadi şu işe gireyim bütün paramı vereyim ne olacak dersen yanlış elbette. Etraflıca araştırma düşünme fikir alma ile minimum riskle girmek mantıklı olan.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Abi bana da yapmak istediğim bazı şeylerde annem izin vermiyor. Evlenmeseydiniz de durum pek farklı olmazdı yani. Ayrıca evlenmeseydim falan hoş laflar değil. Atomu parçalamanız şu noktada eşinizi memnun etmenizden daha değerli değil. Onu evlenmeden düşünmeliydiniz. Daha söyleyebileceğim şeyler var da alpi abinin markajında olduğum için söyleyemiyorum :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.