Yardımınıza ihtiyacım var bu konuda, 1 yıllık evliyiz ve ben ticaret yapmak istiyorum biriktirdiğimiz bir miktar para var 25-30 bin tl hemen hemen ve ben bununla uluslararası bir iş yapmak istiyorum. Elbette riskleri var her ticarette olduğu gibi fakat eşim ben razı değilim diyor. Herşey benim aklım yattı o parayı gözden çıkardım iş yapmak istediğimden dolayı. İçimde bir burukluk var eşim ben razı değilim riske giremem diyor. Onun rızası önemli elbette ama dinimizce bu iş nasıl olur? Hadisler vs. var mıdır? Ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun.
Selametle.
Neden peki ya neden siz. Bazen diyorum kendime, erken evlenmişim. Keşke dilediğimi yapıp, batıp çıkıp doğruyu yanlışı kendim görüp kendi yükümü kendim çekip öyle evlenseydim diyorum. İşin her boyutunu anlattım kendisi de maliye müfettişi ama nedense yok diyor. Anlamak istemiyor ve yaparsan boşanırım vs. gibi laflar sarf etti. Kalbim kırıldı, hevesim kırıldı. Artık alelade bir insan gibi yaşayacağım. Ufkumu genişletip vatana millete hayırlı işler yapmayacağım. Eeee dünya düzeni kadınlar vezirde yapar rezil de. Teşekkür ederim dostlar. Selametle...