You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslamiforum.net Ana Haber Bülteni

İslamiforum.net Ana Haber Bülteni

((Meksikalı))
RE: İslamiforum.net Ana Haber Bülteni
windows messenger niyetine geliyorum bir hal hatır sorayım ttaaaaaa ne zamandır açılmıyor msn görüşemiyoruz kızla anlıyorsun değil mi
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
ne zamandır kafa dengini izleyemiyorum simay kaçırmayacaktın dediğin özel bir bölüm var mı izlemek istiyorum netten
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bende bakamıyorum tv kendi kendini intihar etti birgün evde kimse yoktu açayım şu zımpırtıyı dedim açmamla kapanması bir oldu ekran karardı ekran kararınca acaba dedim 12 eylül darbesimi tekerrür ediyor yoksa bu zımpırtı beni mi protesto ediyor hiç biri değilmiş ömrü bitmiş Hakkın Rahmetine kavuştu akabinde ve detayında eskiyi götür yeniyi getir kampanyasını da kaçırdık az farkla velhasıl tv yoktu epeydir yeni teşrif etti kendileri ekranı giden tv nin 37 idi bu ise 102 mi ne görme bozukluğum arttı dikkatimi çeken birşey olursa bizi alakadar eden derhal sana ulaşırım ben dostumBööö Bööö BöööBig GrinBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
ovv demek aynı kaderi paylaşıyoruz kışın devam ederler inşallah bende hz. yusuf filmini yapandan Allah razı olsun herkes kilitleniyo ekrana bana bişe kalmıyo zaten kanal 7 ye oldum olası uyuz olmuşumdur hz. yusuf kitabını alsam el sürmezler oh hem oturalım hem peygemberin hayatını bilelim aklımızda kalırsa belki bi yerde oturur bir çift laf ederiz bizim dindarlarda iyice yayıldı bakıyorum oh herşey ekranda nede olsa aç sabah fıkıh akşam siyer ne ala valla yok kardeşim bu böyle olmicak bişeyler yapmalı ama ne
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.