You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

isLamiForuM Logo Çalışması

isLamiForuM Logo Çalışması

Profesör
RE: islamiforum.net logo
admin gelsin verir sana cevap gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hatta ufak çapta bi yarışma dahi açılabilir logo konusunda gülücük
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
logo güsel olmuş ama şuanki temada pek uyumlu olmas. yakında yeşil bi tema hasırlıcam onda kullanabiliris
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
hım sen mi hazırladın temaları
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bir çok yerini değil fakat açıklarını kapattım ve grafiklerin bir çoğu bana ait
ÖyLe Bir Sınavdayız'ki Kitab'ı Açmak Serbest ...! Kur'an ı Kerim
[Resim: vd4v4.png]

[Resim: ghbUwqi.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
bu temalar mctrden xpserkanın teması benim arşivimde mevcut bunlardan 6 tane var
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.