You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslamiforum Hatıra Defteri

İslamiforum Hatıra Defteri

Ruhumuz Yeter...
RE: İslamiforum Hatıra Defteri
forumu ilk actigimiz zamanlar sami tayfasi geliyodu akin akin ne gunlerdi beagülücük cok ani var ya hangi birini yazsak 7 senede neler oldugülücük zeynep nerde islettik senigülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Güya sen 15 yaşındaymışsın..bende bir süre 15 yaşında bir çocuk ile nasıl muhatap olunur o şekilde muhatap olmuştum Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
hic hatirlamiyorum ama reyyan yapti demek vay terbiyesizgülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
reyyan da hatirlar dicem ama yastan dolayi mumkun degilgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Biri bana satasiyor sankisopa
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
vay hinzirgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ya hu samicilerin hepsi takıldı peşime geldigülücük

Vakti zamanında saminin forumuna uyeyken bazı olaylar oldu ve ben buraya geldim
Kimse yoktu ohhhh kafa dinliyodum
Sonra nikiye dedim
Sonra bi kaç kişiye
Aaaa oldu mu sana burası samici sitesigülücük
Bu Pinti vedat hala bilmiyor kiymetimi bee:p
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
o zaman baya bi uye gelmisti evet ama sonra hepsi birbirine dustu ve gittigülücük bi senle rabia kaldi istegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.