You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslamiForum 3. Hatimimiz...

İslamiForum 3. Hatimimiz...

.
RE: İslamiForum 3. Hatimimiz...
Aminn..Allah kabul etsin ..İnam bana 4. Hatmi başlatmaya çekiniyorum gülücük çok yavaş ilerliyoruz çünkü.
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
inşAllah canım sen niyet et de.. Rabbim tamamlanmasını nasip eder inş.. ama evet cok yavas ilerliyor olması cok cok üzücüSad

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Başlatacağım yine ...Alınan cüzler tam olarak bitirilsin inşallah gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
...Rabbm yar ve yardımcın olsun inşAllah şimdiden.. Rabbm Onun rızasından ayırmasın cümlemizi.. Rabbm nefsimizle malayani işlerle başbaşa bırakmasın bizleri inş. canım..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Selamün Aleyküm..
Maşallah. Allah c.c. razı olsun .
Kardeşimiz tüm cüzleri almış.
İnşallah dualarına bizleride dahil ederler...

Zeynep kardeşimiz. yeni hatim açmayacakmısınız.
İnşallah daha katılımlı olur artık.
Bu güzel sofradan bizlerde nasiplenir, Duası kabul olanların arasına katılırız..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Amin inşallah ..Aleykum selam gülücük Allah sizdende razı olsun..Açacağım inşallah tekrardan ..katılımlarınızı bekleriz gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
4. Hatmimiz içinde ayrıca başlık açılmıştır. gülücük daha kolay ulaşılabilir olması için yeni başlığımızıda ana sayfaya taşıyacağız..Adminimiz kısa sürede bu durum ile ilgilenecektir..Bilginize.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.