You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslami Manada Doğal Afetler

Yeni Üye
Selamun Aleyküm,

Belki hatırlayan üyeler olabilir.Ben vesveselerle boğuşan bir gencim.İtikadi konulardaki sorularla cebelleşiyorum.Hamdolsun, baya bir yol katettim lakin yeni bir soruyla muzdaribim bu aralar.

Sorum şöyle,

Doğal Afetler neden oluyor?

Bazı yerlerde İlahi ikaz, İlahi bir ceza olabilir diye okudum.Lakin gün içinde hissedemediğimiz onlarca deprem oluyor.O zaman resme bütün olarak bakarsak bunlara İlahi bir ikaz demek ne kadar doğru olur? Bilgili kişiler aydınlatmaya vesile olursa çok memnun olurum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: İslami Manada Doğal Afetler
Hissetmediğimiz depremler ilahi ikaz değil.
İlahi ikazların her an kapımızı çalabileceğini unutmamamız gerektiğine dair bir hatırlatma.

Hasarsız ve yarasız bir trafik kazası atlatırsan emniyet kemeri takman gerektiğine dahada inanırsın.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.