You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslam'ı Seçen Bazı Ünlüler

General
Fredrick Kanoute (Mali-Sevilla): Şu an Avrupa gol krallığı yarışında ilk sırada. 20 yaşından beri dini vecibelerini yerine getirdiği belirtiliyor. Fransa doğumlu ama Mali Milli Takımı?nda forma giyiyor

Frank Bilal Ribery (Fransa): Fransa?da doğdu. Cezayir asıllı Belhami ile evlendi ve Müslüman oldu. Fransa Milli Takımı?nda oynuyor.

Zinadine Yazid Zidane: Cezayir asıllı Fransız futbolcu

Robbie Van Persie (Hollanda-Arsenal): Hollandalı futbolcunun Faslı Büşra isminde bir bayanla evlenip Müslüman oldu.

Muhammed Ali (ABD): Gerçek adı Cassius Marcellus Clay. Eski ağır sıklet boks şampiyonlarından. Müslümanlığı seçen ve sembol olmayı başarmış bir kişilik.

Brezilya asıllı yıldız futbolcu Ricardo Kaka İslam"ı seçti. Geçen Kuveyt"e yaptığı bir gezi esnasında Müslüman olduğunu ilan eden Kaka, İslam"ı seçmeden önce birçok kitap okuduğunu belirtti. Kaka yaptığı açıklamada, "Ben Müslüman olmak için doğdum" dedi

Ünlü Hip-Hop sanatcisi olan Busta Rhymes Islam dinini seçip ümmet-i Muhammed'e katıldı.
İslam dini hakkında bir repörtaj veren Busta Rhymes Allah (azze ve celle) 'ye karşı duyduğu aşktan bahsediyor.
Önceki hayatında bir çok ünlü ile çalışan sanatçı (Mariah Carey ''I know what you want', Eminem ''İ'll hurt you'', Pussycat Dolls ''Don't cha'', ....) şimdi ailesi ile geçirdiği zaman için şükrediyor.
Özüne dönüp kendini bulduğu için çok mutlu olan Rhymes Allah'a teşekkürlerini beyan ediyor.

TOLSTOY(BÜYÜK YAZAR VE DÜŞÜNÜR)
“... Muhammediliğe, Provoslav (Rusya’da Hıristiyanlığın bir kolu) dininden daha fazla önem vermelerine gelince, ben bütün kalbimle buna katılıyorum. Bunu söylemek ne kadar tuhaf olsa da benim için Muhammedilik, Haça tapmaktan (Hıristiyanlıktan) mukayese edilemeyecek kadar yüksekte duruyor. Eğer hisarı, seçme hakkına sahip olsaydı, aklı başında olan her Provoslav (Hıristiyan) ve her bir insan, şüphe ve tereddüt etmeden Muhammediliği; tek Allah’ı ve onun Peygamberini kabul ederdi

Yusuf islam 70 lerin ünlü rock yıldızı şimdilerin yusuf islamı.

Henry 2004 yılında Müslümanlığı seçmiştir.Müslüman olmasında yakın arkadaşı Nicolas Anelka'nın büyük etkisi oldu.

Shaquille o Neal
Spor dünyasinda da Müslüman olduğu söylenen isimler mevcut. Su isimlerin başinda ise potalarin sevimli devi Shaquille O Neal geliyor. Shag in din değiştirme hikayesi ise diğerlerine oranla biraz daha gerçekçi, çünkü onun Müslüman olduğu iddia edenler NBA deki temsilcilerimiz Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur. Shaq, NBA y ilk geldiklerinde din kardeşi olan basketçilerimize İslami usullerde ev sahipliği yapmişti.

akon dünyanın en buyuk rapçilerinden
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: İslam'ı Seçen Bazı Ünlüler
Tolstoy müslüman mı ilk kez duydum icon
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-09-2014, Saat:03:26 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.
General
ne mutlu ona ...çamur bir hayattan tertemiz olarak çıkmak...Rabbim gözleri kör ,kalpleri taş olanlarıda hidayete erdirsin inALLAH
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.