You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSLAM FOBİA VE İRAN FOBİA...

İSLAM FOBİA VE İRAN FOBİA...

Üye
RE: İSLAM FOBİA VE İRAN FOBİA...
Senin fetih Ordu'sundan haberin yok galiba yaklaşık 25 grubun orda birleştiğinden de haberin yok muhalif grupların oluşturduğu bu ordunun ışıd, esed Ordu'su hizbullat İran ABD rusaya koalisyon güçleriyle savaştığınıdq bilmezsin İran islam cumhuriyeti bu ümmet için ne yaptı ben söylim İsrail'e göndermediği 60 bin kişilik askerini Suriye'ye yolladı hani bu mu islam cumhuriyeti cani esedi korumak mı hani Filistin nidaları hizbullat neden bütün savaşçılarını Suriye'ye yolladı esed masumu için mi Noldu Filistin davası İsrail
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Hanzala seni son kez uyarıyorum Müslümanları karalayarak hayır işlediğini zannediyorsun bunu artık tekrar etme.

Sen hala meseleyi Eset meselesi zannediyorsun.

Mesele Eset meselesi değil sen hala anlamadın mı.

Amerika ve İranı aynı safta zannetmek moda oldu. Gülünç bir iddia.

Suriyedeki müslümanlar hakkında bildiklerini anlat biz de öğrenelim. Bunu sana daha önce de söyledim hiçbişe yazmadın.

Şimdi Müslümanlara hakaret etmek konusunda hiç geri durmuyorsun. Bu konuda çokda hırslı gördüm seni.

Forumda İslam karşıtları hakkınfa açılan konularda mesajın yok. Sen ne yapmaya çalışıyorsun Allah aşkına.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Işıt ve diğerleri hakkında basının söyledikleri dışında bildiğim bişey yok. Bunlarada itibar edemiyorum.

Bu sebeple teröristdir yada değildir diyemem.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Peki kardeş cazım Işıd Hakkı'nda Bilgin yoksa orda Doğu Hakkı'nda konuşmaya gerek yok fazla gelir islam karşıtı insanlara cevabımı tanıyanlar iyi bilir merak edersen şayet dönbak arşive Suriye'de esede yardım eden babam olsa lafımı sonuna kadar söylerim kimse bana katliam yapanlara yardım edenleri övmesin ben gördüm mü lafımı esirgemem sende gördün mü engelle beni güzel kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.