Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
İslam dünyasının hali.....
İslam dünyasının hali.....
hala zavallısın hala da zavallısın hala zavallı korkulara da sahipsin zavallı zanlara da sahipsin zavallı bilgilere de sahipsin..
amerika neyi bekliyor öyleyse iran için ? neden iranı sosyal yollardan karıştırmaya çalışıyor o zaman siyasi yollardan yapamayınca ? iran nükleer güce sahip olmasın tamam, ama iran büyük bir güce sahip sen o gücü asla anlayamazsın. türkiyenin ordusu islam dünyasına bir katkıda bulunmuyor o yüzden bu başlıkta bi yere koyamadık kusura bakma.
[/quote]
Kardeşşşşşş,
1) TUTTUMUŞUN BİR KORKU DA KORKU......
Şu neden korktuğumu bir söyleyiversen...Neden,kimden korkuyorum?
Şu korktuğum şeyden haberim yok ta.......
2)
Alıntı:ama iran büyük bir güce sahip
Aynen kardeş..aynen...Güldürme beni.....
Küçük Irakla savaşa girmişti de 10 yıl savaşmış ,700.000 kayıp vermiş
ve de 10 santim ilerleyememişti....
Hi...Hi...Hi...Hi....
Sakın o televizyonlarda gördüğün PALAVRA şahap füzelerinden
dolayı büyük güç olduğunu zannetmeyesin...??
Sana füze teknolojisi hakkında kısa bir bilgi vereyim de okuyan diğer arkadaşların da bir fikri olsun...
Füze teknolojisi ,füze fırlatmak değildir....
Füze teknolojisi fırlatılan füzenin hzvada hızla giderken idare edilebilip, yönlendirilebilip, istenilen noktanın vurulmasının sağlanmasıdır.
Bu konuda Amerika ve Rusya 50 yıldır çalışmaktalar ,henüz %100
ORANINDA İSABET noktasına gelemediler...
İranın fırlatılan füzenin kontrol ve istenilen istikamete yollanıp ,istenilen noktanın vurulması teknolojisine ulaşmasının en az 50 yıl alacağı bilinmektedir. Bu nedenledir ki iran füze fırlatması
gösterisi yaptığında bıyık altından gülmekteler...
3)
Alıntı: türkiyenin ordusu islam dünyasına bir katkıda bulunmuyor
Alıntı:Türk ordusu islam dünyasına neden katkıda bulunsun ki.....!!!!
Türk Ordusu salak mı yani..Arap dünyasının bir ihtiyacı varsa kendi ordusunu kullansın...
selam kardeşim...
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi