You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İslam Dini Ateistlere Nasıl Bakıyor?

Üye
S.a. Merak ettiğim bir konuda bilginize başvurmak istedim. Kur'an da ateistlerle ilgili ayet var mı? ya da onlara nasıl davranmamızı açıklayacak hadis, yaşanmış olay vs. var mı?
Biz Başka SeverdiK.. O yüzden Başka SevemediK..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: İslam Dini Ateistlere Nasıl Bakıyor?
bunun içi en iyi örnek Resulullah (sas) ama detaylı bir araştırma yaparız hepimiz daha iyi ögreniriz inşaallah ömer
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
benim aklıma da örek olarak rahman suresi geldi, kuran delil getirir ve karşıdan da delil getirmesini ister, en net kural bu, sağlam bilgi çerçevesinde kuran her türlü tartışmaya açıktır gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bıldıgım kadarı ıle kur'an ateıst olarak ozele ındırgemez,ınananlar ve ınanmayanlar dıye ayırır o kadar..
en ıyısını Allah bılır tabı...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
aklım almıyor bir insan nasıl olurda Allaha inanmaz...

Allah doğru yoldan ayırmasın..
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yanlış yorumlar,yanlış arkadaşlar yanlış kanaatleri getiriyor.Allahın saptırdığına hidayet edecek yok,elbet hidayet Allah'tan..
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.