You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSLAM'DA CİNSİYET DEĞİŞTİRME (DÜZELTME) AMELİYATLARI

İSLAM'DA CİNSİYET DEĞİŞTİRME (DÜZELTME) AMELİYATLARI

Üye
RE: İSLAM'DA CİNSİYET DEĞİŞTİRME (DÜZELTME) AMELİYATLARI
tmm işte nesli bozmuslar simdi de gidin düzeltin anlamadın mı

''Allah dostu odur ki,nefsine tek pay biçmez;
Kırk yıl bir ekşi ayran özler de onu içmez.''
(Üstad N.F.K)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
suçu Allah'a atma anladın işte ayeti şimdi o bozduklarınızı kim düzeltecek he

(Üstad N.F.K)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
hala anlamamakta ısrar edion taa pompei belki ondan önce baslamıs bozulma şimdi ivme kazanmış zina ile bina artmış kapiş

(Üstad N.F.K)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
yav gardaş ben ne yazmıs yoktu manasınamı geliyor o yazı

(Üstad N.F.K)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
canan bizim canımız incimiz mercanımız ben canana laf anlatamadım anlatsın doktorlarımız kolumuz kanadımız çok ağrıdı basımız ben uyuyomkanka:-)

(Üstad N.F.K)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Sizin alim dedikleriniz öne sürdükleriniz bundan 500 yıl 1000 yıl önce yaşadı bu konuda ÇOK SIĞLAR bunu kabul etmek neden bu kadar zor yeni fetvalar araştırmalara ihtiyacımız var ama ne yazık ki Ehli Sünnette MUHATTAP YOK sorun burdan kaynaklanıyor aslında BAŞ YOK BAŞ EHLİ SÜNNETTE BAŞ OLMAYINCA HER KAFA BOŞ VE HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYOR "

şu yazdığınızdan sonra sizi tamamen ciddiye almamaya başladım...ne yapalım yeni bir dinmi icat edelim ,tövbe haşa.yeni yeni fetvalarmı yazalım gülücük .. bizim başımız liderimiz Ahmed, Emin, Beşîr, Burhan, Hâtem, Dâî, Rauf, Rahim, Rasûlu'r-Rahme, Sirâc, Münîr, Sırât-ı Müstakim, Tâ-Hâ, Yâ-Sîn, Hâ-Mîm, Abd, Urvetü'l-Vüskâ, Kademü's-Sıdk, Muhammed, Müddesir, Müzzemmil, Mustafa, Müctebâ, Nebiyyü'l-Ümmî, Nezîr, Nimetullah, Hâdî. adları ile 3000-5000 yılda geçse değişmeyen HZ MUHAMMED MUSTAFA SAV DİR..
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.