You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSLAM'DA CİNSİYET DEĞİŞTİRME (DÜZELTME) AMELİYATLARI

İSLAM'DA CİNSİYET DEĞİŞTİRME (DÜZELTME) AMELİYATLARI

Üye
RE: İSLAM'DA CİNSİYET DEĞİŞTİRME (DÜZELTME) AMELİYATLARI
Hanfendi veya beyefendi her kimseniz Einstein olmaniza gerek yok anlamak için bayanın erkeğe benzemesini yasaklayan din bir bayanın ameliyat ile erkek olmasına izin vermesi çelişkilerle dolu olur
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Sayın ablam ve abim ehli sünnete laf attığına göre sen cinsiyet degistirmek niyetinde değilsin din degistirmek istiyorsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
acep ne üzere dirilecek şimdi ben ona takıldım gülücük Caiz değil zorlama, uygulayana saygı duymak esasımız elbette, bir faiz gibi, bir haram gibi bu da dine zarar veren bir mesele ötesi berisini Allah bilir, İnşallah hepsi affolur...
Her şey bir kitapla başladı, İnşaAllah onunla bitecek
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Ben sadece anladiginiz dilden konuştum okadar alaycı tavırlar sergilerseniz olacağı budur
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
BEN SİZE AYET VERDİM EHLİ SÜNNETİN KÜTÜBBÜ SİTTESİNDEN HADİSLER VERMİŞKEN BANA HİÇ EHL-İ SÜNNET HOCALARINDAN BİR TANE BİLE GÖSTERMEMİŞSİN DEMİŞTİNİZ
BUYRUN! 2 İLE 3'ÜNCÜ DAKİKA ARASINA DİKKAT EDİN İYİ DİNLEYİN tıbbı müdahale ile halledilebiliyor diyor EHL-İ SÜNNET'İN EN MUTEBER HOCALARINDAN CÜBBELİ AHMET HOCA Wink
Haram olan pasif ya da aktif eşcinselliktir Cinsiyet değiştirme konusu travesti ve transeksüellerin Lut Kavmi ile eşcinsellik ile bir ALAKASI YOKTUR FARKLI MEVZULARDIR İKİSİ.... Transeksüksellik Bedensel olabildiği gibi ruhsal da olabilir hastalıktır Wink ameliyat olabilir

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-02-2015, Saat:01:16 AM, Düzenleyen: Canan.4292.
Üye
Rabbimiz kuranda yarattıklarımızı bozmayın sonra onları Allah'tan başkası düzeltemez diyor...

''Allah dostu odur ki,nefsine tek pay biçmez;
Kırk yıl bir ekşi ayran özler de onu içmez.''
(Üstad N.F.K)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.