You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İSLAM'DA CİNSİYET DEĞİŞTİRME (DÜZELTME) AMELİYATLARI

İSLAM'DA CİNSİYET DEĞİŞTİRME (DÜZELTME) AMELİYATLARI

Üye
RE: İSLAM'DA CİNSİYET DEĞİŞTİRME (DÜZELTME) AMELİYATLARI
Yazını okudum lut kavmi örneğini vermemin sebebi ozaman söyle bu zaman böyle demenizdi fetva ilim makamında değilim malesef soruları bana değil alimlere sorun

İbni Abbas radıyallahu anhümâ şöyle dedi: Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem, kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet etti. Buhârî’nin bir başka rivayetinde de (Libâs 61) “Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem, kadınlara benzemeye çalışan erkeklere ve erkeklere benzemeye çalışan kadınlara lânet etti” denilmektedir. Buhârî, Libâs 62. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Libâs 28; Tirmizî, Edeb 24; İbni Mâce, Nikâh 22

Burdaki erkekte savaşa mi gidiyormuş peki kadınlara benzememe uyarısı almış
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
yani bu konuyu ne için tartışıyorsunuz anlamış degilim...

yaratan rabbim erkek olarak yaratmıssa bildigi için yaratmış tabiki degiştirmek dogru degildir...

vede böylesi konuların vede böyle açıkça formda yer alması biraz abes kaçtı...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
konuşulmaya deger bir konu olsa konuşulabilir...ben cevabını bildigim soruyu araştırmam...lakin sizlerinde bu konu hakkında dogru şeyler bildiginiziden de eminim...gerek yok yani...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.