You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

işid suleyman şah türbesine yaklasti

işid suleyman şah türbesine yaklasti

Üye
RE: işid suleyman şah türbesine yaklasti
Savasa gerek yok bunun icin suan hem savas ciksa ne degisecek ki once turkise amerika usakligini biracak avrupanin uvey cocugu olmayi birakacak islam birligi kuracak amerika bize pkk icin yardim ediyor mu yada avrupanin diyer devletleri ben istemiyorum turkiyenin mudehle etmesi cnku olan fakir fukaraya olcak
öℓüм ѕαƒ öℓüм cαηdıя
güzєℓ єℓℓєяiη dєğєcєкѕє...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Ya bir şey diyeceğim ya niye sadece bu Süleyman Şah türbesini koruyoruz?Türbe sonuçta yaşayan biri yok, yaşayanları korusalar ya?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Şu anda orta doğuda fitne kaynatıp gidiyor
Fitne zamanında nasıl davranılmasi gerektiğini Efendimiz s.a.v söylemişti zaten
O yüzden soğuk kanlı ve aklı Selim hareket etmek gerekiyor
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Suleyman sah turbesi vatan siniri disinda tek topragimiz turk askeri koruyor orasi turk topragi efendimiz S.a
a yolundan gitmek lazim savas ancak sanin canina namusuna vatanina saldiran kafirle savasirsin muslumanin bunun disinda savasmasi haramdir ki isid icin turkye abd nin cikari uzere savasirsa onun icin asker yolluyorsa kusura bakmayin niyazi olurlar Rabbim eairgesin
öℓüм ѕαƒ öℓüм cαηdıя

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ALLAH SAVASİN DEMEZ
...... EGER TURKİYE O SANLİ URFADA OLEN 5 İNSAN İCİN SAVASmasi lazmdi ..isiİD VE ESED REJİMİ cokertmek İCİN MUSLUMAN MUSLUMANİN KARDESİDİR EZİLENLERİ KURTARMAK İCİN MAZLUMUN YANİNDA OLMAK İCİN SAVASMASİ LAZİM Kİ ORNEK MAVİ MARMARA Kİ.. savasin ciksa ciksa orda cikmasi lazimdi BEN TURKİYENİN İSLAM VEAZLUMU KORUMAK GİBİ Bİ AMACİ OLDUGUNU DUSUNMU RANT CİKAR VE USAKLİK YORUM
öℓüм ѕαƒ öℓüм cαηdıя

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-10-2014, Saat:12:01 AM, Düzenleyen: asayis44.
Üye
Savas bi muslumanin en son yapacagi seydir
öℓüм ѕαƒ öℓüм cαηdıя

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.