You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İşi Bırakıyoruz

vampiriçe:):):)
İşi Bırakıyoruz
İşi Bırakıyoruz

Yaşlı bir adam emekliye ayrılır ve kendine bir lisenin yanında küçük bir ev alır.

Emekliliğinin ilk bir kaç haftasını huzur içinde geçirir, ama sonra ders yılı baslar.

Okulların açıldığı ilk gün, dersten çıkan öğrenciler yollarının üzerindeki her çöp bidonunu bağırıp,
çağırarak tekmelerler. Bu çekilmez gürültü günler sürer ve yaşlı adam bir önlem almaya karar verir.

Ertesi gün çocuklar gürültüyle evine doğru yaklaşırken, kapısının önüne çıkar onları durdurur ve:
‘Çok tatlı çocuklarsınız, çok da eğleniyorsunuz. Bu neşenizi sürdürmenizi istiyorum sizden. Ben de
sizlerin yasındayken ayni şekilde gürültüler çıkarmaktan hoşlanırdım, bana gençliğimi
hatırlatıyorsunuz. Eğer her gün buradan geçer ve gürültü yaparsanız size her gün 5 YTL vereceğim’
der.

Bu teklif çocukların çok hoşuna gider ve gürültüyü sürdürürler.

Birkaç gün sonra yaşlı adam yine çocukların önüne çıkar ve onlara şöyle der: ‘Çocuklar enflasyon
beni de etkilemeye başladı bundan böyle size sadece 1 YTL verebilirim.’

Cocuklar pek hoşlanmazlar ama yine devam ederler gürültüye.

Aradan birkaç gün daha geçer ve yaşlı adam yine karşılar onları: ‘Bakin’ der, ‘Henüz maaşımı
alamadım, bu yüzden size günde ancak 25 Kuruş verebilirim, tamam mı?’,

‘Olanaksız bayım’ der içlerinden biri, ‘Günde 25 kuruş için bu işi yapacağımızı sanıyorsanız
yanılıyorsunuz.

BİZ İŞİ BIRAKIYORUZ…! gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: İşi Bırakıyoruz
vay be amcaya bak süper taktikgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: İşi Bırakıyoruz
e heralde oğlum Wink
söle bakiim zeku benm yazdklarımın başlığı .. kimden seçmeler olacaktı gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: İşi Bırakıyoruz
insanı 3 kuruşa üstelik kendine maymun etmek diye buna derim ben kahkaha

ilahi amca kahkaha
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-06-2008, Saat:03:57 AM, Düzenleyen: Nizam-ül Mülk.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.