You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzman
İş Başvurusu
Çiçeğim artık burnumda ve iş arıyorum. Yarın bir iş görüşmem var. Takım elbise giymemin gerekiyor olması dışında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Tecrübesi veya tavsiyesi olanları seve seve dinlerim. Bir de dua ederseniz sevinirim. An itibariyle 17 gündür işsizim icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-06-2015, Saat:03:05 PM, Düzenleyen: cngy11.
.
RE: İş Başvurusu
Kendinden emin bir duruş sergile, yöneltilen sorulara derhal cevap vermek zorunda değilsin, bir süre düşün, vereceğin cevabı toparla ve gayet sakin bir biçimde dile getir.Herşey hakkında fikir sahibi olmak zorunda değilsin, takıldığında "bilmiyorum, fakat üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum- benim için sıkıntı olacağını düşünmüyorum- halledilmeyecek bir durum değil" tarzında cevaplar verilebilecek en güzel cevaplardır.

Allah yardımcınız olsun.Ben bunları tavsiye edebilirim sizin için.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah yar ve yardımcın olsun,,Allahtan hayırlısını dile ve mümkün olduğu kadar sakin olmaya çalış, dünyanın sonu değil, oladabilir, olmayadabilir, olursa olur,olmassa daha hayırlı başka kapılar açılması için dua et ve sakın üzülme.. gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Sağol. Yani aslında daha vaktim var ama bir an önce işe girip para kazanayım istiyorum. Çocukluktan kalma bir hayalim var, onu gerçekleştireceğim inşallah gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Sbırlı olmalısınız inş hayırlı bir işiniz olur , hayalinizi gerçekleştirirsiniz..

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
İnşallah inşallah, başkası konmadan o hayali gerçekleştirmem lazım. Benim tek istediğim o, yoksa ramazan günü çalışmak pek iç açıcı değil aslında :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bak sennn gülücük Ramazan ayın da biz çalışıyrouz amaa, çok daha verimli ve üstelik bereketli oluyor gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.