You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İnternette Teberrüc (Çekicilik)

İnternette Teberrüc (Çekicilik)

Ezrak'ul Verd
RE: İnternette Teberrüc (Çekicilik)
Sadece hisse çikardim kendime.

Insan hep dogru oldugunu zanneder bazen..
Oysa yanlisin tam ortasndayken..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Haklisin canim.ama unutma aklini zekasini kullanabilen insanlariz.yani en ufak seye aldaniyosak biyerde bisiler eksik demektir.eger Rabbime sigindiysan nefsini nebzede olsa durdurabilmelisin.olmuyosa baska biseyler eksik demektir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
arkadaşlarım, abilerim ablalarım.. sizde bizde vardır diye söylemek doğru değil zaten bunları bilmeden, ancak internette bu tip pisliklerin döndüğü açık. ve de internet açık bir alan, islami forum olduğunu görüp bu siteye gelecek kişiler de doğruları öğrenip ona göre yaşamalılar ki internette başka muhafazakar islami(!) sayfalarda görecekleri rezillikleri doğru sanmasınlar.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Rica ederim.. Allah razı olsun hepinizden =)

Mahfi böyle düşünmen o kadar güzel ki, Herkes hata yapar ,hepimiz insanız (böyle söylemem sakın hata yapmışsın sen diyormuşum gibi anlaşılmasın.) Kendimi de işin içine katarak konuşuyorum... Hisse çıkarmak ve bunu kabullenmek kibrin uzak olduğu insan profilidir. Rabbim hepimizi kibrimizden uzak tutsun .Amin..
Bak kısa tuttum yorumu gece okuma diye =)))))
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
güncel kalmalı bu konu gülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Allah razı ve hoşnut olsun kardeşim .. çok önmli bir yazı.. uyglyabilmk ümdyle inş..
" Ölümü Özlemeyen Aşkı Anlayamazz"

İçim acıyor herkese ve her şeye.. Faniliğimiz, zayıflığımız, zaaflarımız insan olmanın, insan olamamanın ağırlığı ciğerlerime doluyor, nefes alamıyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.