You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

internette on line oyunlar

Profesör
bilgisayar on line oyunlar hakkında dinimiz açısından bilgisi olanların çok acil olarak buraya yazmalarını rica ediyorum ALLAH emanetsiniz selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: internette on line oyunlar
Online oyunlar gerçek kişilerle oynandığı ve sürekli kontrol edilmesi gerektiği için bir süre sonra bağımlılık yapabiliyor. Oyun içeriğinden bağımsız olarak bu bile yeter online oyunlardan uzak durmaya. Ben çocukken ataride oynadığım oyunları oynuyorum arada gülücük O oyunların kapasitesi belli sonuçta. Zaten 5-10 dakikadan sonra sıkılıyorum. Bazı online oyunları bana çok över arkadaşlarım ama sırf işimi gücümü aksatırım diye böyle oyunları oynamam. Bazı oyunlar içerik olarak da sakıncalı ayrıca.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-03-2016, Saat:10:29 PM, Düzenleyen: cngy11.
Yönetici
Lokman Suresi 6. Ayetin tefsirini oku.
Ama bulabildiğin her tefsire bak.

Bence boş durmak bile daha iyidir. En azından belki bir şekilde tefekküre dalabilir insan.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.