You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
İnternet vasiyeti
vasiyetnamemdir:

Sevgili Kariciğim, Evlatlarim Ve Akrabalarim!..

Bir Gün, Mail Bombasi Veya Başka Bir Nedenden ötürü

Vefat Edersem, Gerçekleştirilmesini Arzuladiğim Hususlar şunlardir:

1- Boğazdaki Yalimi Ve Geocities'ten Almiş Olduğum 20 Mb'lik Web Alanimi Karima Birakiyorum.

2- Küçükbakkalköy'deki Arsalarimi Ve 50 E-mail Adresimi Yavrularima Birakiyorum.

3- Köydeki Tarlalarimi Ve Icq Listemdeki Arkadaşlarimi Babama Birakiyorum.

4- Içerenköy'deki Dairemi Ve Bilgisayarimdaki Bookmarkimi Amcaoğlum Ilhan'a Birakiyorum.

5- Odamdaki Kütüphanem Ile Seskartim Ve Harddiskimi, Dayikizi özlem'e Birakiyorum.

6- Kadiköy'deki Arsam Ile Download Etmek Için Günlerce Uğraştiğim Wallpaper Ve Java Scriptlerimi Komşumuzun Kizi Esra'ya Birakiyorum.

7- Monitörümü Kimseye Birakmiyorum Benimle Gömün!

8-Flim Cd'lerimi De Kimseye Birakmiyorum, Onlari Da Benimle Gömün!

9- Geçen Ay Gelen 60 Milyon Tl'lik Telefon Faturami, ölene Kadar ödeyememişsem Geciktirmeden ödeyin; Gözüm Açik Gitmesin!..

11- Emr-i Hak Vaki Olduktan Sonra Bütün Gücünüzle Gayret Ederek, Enbizirve100'deki Hitimi Arttirin Ve Beni Zirveye Yerleştirin. Arttirmazsaniz öbür Dünyada Iki Elim Yakanizdadir.

12- Beni Defnetmenizden Sonra Diğer Tarafta Imkan Bulur Bulurmaz Derhal Online Olacağim Ve Sizlerle Bağlanti Kurmaya çalişacağim. Bu Yüzden Geceleri Icq'da Online Olun.

13- Az önceki şik Gerçekleşirse, Beni Arkadaş Listenize Ekleyin, Nankörlük Etmeyin.

14- Sevgili Kariciğim, Sağda Solda Chat Yaptiğini Duymayayim, Yoksa Hortlar Gelirim.

15- Mütemadiyen Benim Ruhumu çağirmayi Deneyin: Ey Ruh Geldinse Mail Yolla Deyin.

16- Gelmişsem Bilgisayari Boşaltin.

17- Ben öldükten Sonra Web Sayfasi Filan Alirsaniz Bana Da Link Verin. Bookmarkiniza Ekleyin.

18- Gözlerim Yavaş Yavaş Kapanmaya Başladi, çabuk Söyleyin Bana şu Anki, Hit Durumum Nedir?

19- Biraz Kenara çekilin şöyle, ölmeden önce Son Bir Kez Daha Chat Yapmak Istiyorum

20- Aah, ölüyorum Galiba, çok çabuk Bana Mail Gelmiş Mi, öğrenin De Bana Söyleyin.... Küt!
alıntı..
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
RE: İnternet vasiyeti
Olur valla gülücük Boyle dvm ederse artık vasiyetlerde mail yolu ile gonderilicek herkese.. Hayatımız tamamen Online Wink
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
ufff bunun hep istanbulda evi varmışgülücük
ayrıca bana hiç bi vasiyet bırakmamış hıhgülücük
arkandan dua etmıcem bndegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
11- Emr-i Hak Vaki Olduktan Sonra Bütün Gücünüzle Gayret Ederek, Enbizirve100'deki Hitimi Arttirin Ve Beni Zirveye Yerleştirin. Arttirmazsaniz öbür Dünyada Iki Elim Yakanizdadir.

12- Beni Defnetmenizden Sonra Diğer Tarafta Imkan Bulur Bulurmaz Derhal Online Olacağim Ve Sizlerle Bağlanti Kurmaya çalişacağim. Bu Yüzden Geceleri Icq'da Online Olun.

13- Az önceki şik Gerçekleşirse, Beni Arkadaş Listenize Ekleyin, Nankörlük Etmeyin.

14- Sevgili Kariciğim, Sağda Solda Chat Yaptiğini Duymayayim, Yoksa Hortlar Gelirim.

15- Mütemadiyen Benim Ruhumu çağirmayi Deneyin: Ey Ruh Geldinse Mail Yolla Deyin.

surda koptum gülücük ya insan hic komsunun kizina kadikoyde arsa birakir mi kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
7- Monitörümü Kimseye Birakmiyorum Benimle Gömün!
kahkaha
Hepimizin ilk wasiyeti bu olur sanırımgülücük
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.